Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan transferini en çokta arkadaşlık takımdaşlık için istiyorum zaten bizim temellerimiz bu ruha dayanıyor.Başlarında zaten Fatih Hoca var onun dışında Arda-Selçuk-Hakan Balta-Ümit Davala vs gözetiminde gruplaşmada yapamazlar.Büyük faydasını görürüz gibi Fatih hocada bunları bizden çok düşünüyordur zaten İrfanın üzerinde durma sebeplerinden biride o yerli kemik kadroyu oluşturmak.

Sonraki satisa neden kafayi takiyorsunuz?
Bir kere satilirsa demekki gorevini yapmis ve basarili olmustur.
Satilmasa bile eger dramatik dusus yasamazsa minimum 5 sene oynar. Yabanci sayisi inerse satilmasi icin de neden yok. Yabanci sınırı gelirse Irfan balli kaymak olur.

Akşam da hamsiler gondiklerse irfanda gelirse kaplar açıklanırsa değmeyin keyfime :D

Sonraki satisa neden kafayi takiyorsunuz?
Bir kere satilirsa demekki gorevini yapmis ve basarili olmustur.
Satilmasa bile eger dramatik dusus yasamazsa minimum 5 sene oynar. Yabanci sayisi inerse satilmasi icin de neden yok. Yabanci sınırı gelirse Irfan balli kaymak olur.
Satmayız zaten yaw ben %70 bile veririm nasıl olsa satmayacağımız için 4-5 sene. 30una geldikten sonra da zaten kimse almaz elimizde patlar

Pelkas 2-3 hafta yokmuş.
Maçtan hemen sonra böyle konuşursan patlarsın Erol

Hakikaten Basakla anlaşmak için Pazartesi 17yi bekliyor heralde bunlar.

Ya ne bu İrfan sevdası anlamadım. Ne başarısı var adamın, lig'in asist kralımı, en çok başarılı pas yapan yada top çalan orta sahası mı, inanılmaz bir tekniğimi var? Kim bu adam ya, eminin forumun yarısı 5 maçının tamamını izlememiştir. Sırf Terim istedi diye, 2 topçunun yakın arkadaşı diye milyon eurolar havada uçuşuyor. Neymiş efendim Linnes ile Emre K. Gidecekmiş. Bu adamın kendi takımına Emre K. Kadar faydası olmuş mu acaba Linnes kadar iyi bir profesyonel olabilmiş mi? ( Adamı kadro dışı bıraktılar yabancı sınırı yüzünden sesini çıkarmadı ne zaman forma verilse çok başarılı olmasa bile elinden gelenin en iyisini yaptı.) İrfan adam olsaydı Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray'a gelmek için piyasayı böyle kızıştırıp şark kurnazlığı yapmazdı, çıkar adam gibi kamera karşısına ben Galatasaray'ı istiyorum derdi. Kimse kusura bakmasın bu adam ne bir Linnes eder ne de bir Emre K. ne de 6-7 m euro. Gelmesin efendim gelmesin! Koskoca Galatasaray alternatif orta saha mı bulamayacak. Günlerdir kapısında yatıyorlar Belediyespor'un, defolsun gitsin kim alıyorsa alsın İrfanı !
Dostum abartma. İrfan geçen yıl şampiyon takımın en değerli 2 oyuncusundan biri. Bu yıl şampiyonlar Ligi'nde bile göze batmış bir oyuncu. Kalitesi tartışılmaz. Üstelik foruma 5 maçını izleyen olmamıştır diyorsun. İrfan ve başakşehir in 5 maçını izlemeyen birinin Allah aşkına bu forumda işi ne. 😅 Sanki Mısır dan geliyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt