- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.011
- 4.143
Bizim Falcao grade 2 zorlamada 4 ay oynamadi bunun ki yirtik 2 haftaya dönüyormus 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pelkas 2-3 hafta yokmuş.
Maçtan hemen sonra böyle konuşursan patlarsın Erol
Bana mı@Melih Sönmez kanka kaç volt ile başlayalım sana elektrik vermeye?
Milletdeki bahar havasini anlamiyorum. Bir kere Muslera olmasa %100 yenilmistik. 1 - 0 one gecmemize ragmen cok rahat 1 - 1 oluyordu.Malatya maci izlemiyorum reis. Yusufu toplasan 3 kere falan izledim. Bence gelmeli. Antep macinda ortasahayi verdik. Yusuf olsa girer sertlik yaratirdi
Dogrusu bu zaten. Hadi max 4 hafta olsun. Bizim pasa 4 ay sakatlandi lan. Her adale icin 2 ay yok olduBizim Falcao grade 2 zorlamada 4 ay oynamadi bunun ki yirtik 2 haftaya dönüyormus![]()
Mehmet Özcan belki daha mantıklı olurYedlin, Mostafa bu akşam sorun olmadan, uçak kaçırma olmadan gelsin. Bunun yanında bize Taylan'ı yedekleyecek biri lazım Youssuf olmuyorsa Atakan Çankaya, Mehmet Özcan yada x alt ligden uygun ücrete birini almamız lazım bence.
Bende dahil çok istiyordum ama görünen o ki artık yaşı gelmiş yıldız transferi istemiyorum çünkü sadece para için geliyorlar genç yatırımın geri dönüşü olacak oyuncular almak lazımBizim Falcao grade 2 zorlamada 4 ay oynamadi bunun ki yirtik 2 haftaya dönüyormus![]()
mesut a takımla idmanlara çıkmıyormuş arsenalde. U23 ile çıkıyormuş. Hazır olması zaman alırPelkasa neden seviniyosunuzki mesut oynayacak zaten
Eğer Rıdvan şeytanı onyekuruyu sakatlayın diye aleni bir biçimde rakip takım beklerini tv de bu şekilde yön veriyorsa ben az bile yapıyorum OHH olsun iyi oldu iğnelereBi futbolcunun sakatligina iyi oldu demek sevinmek bize yakışmaz. Bi pelkastan korkuyorsak maça çıkmayalım. 2 gün sonra bizim önemli bi oyuncumuzun sakatlanmayacagi ne malum ? Pelkasta oynasa farketmez öyle yada böyle şerefsizlere koyacaz zaten
Biraz kus avlakripto fenerli dolu sanki forum admirim
4 3 3 oynariz birde 6 no alalim tadindan yenmezİrfan yaratıcılık problemimizi çözer mi? Feg'i de yanında düşünürsek tabii
Milletdeki bahar havasini anlamiyorum. Bir kere Muslera olmasa %100 yenilmistik. 1 - 0 one gecmemize ragmen cok rahat 1 - 1 oluyordu.
Hep aynisi oluyor. Hatay'dan baski yedik, Goztepe'den baski yedik. Bence en az 2 orta saha lazim