Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin, Mostafa bu akşam sorun olmadan, uçak kaçırma olmadan gelsin. Bunun yanında bize Taylan'ı yedekleyecek biri lazım Youssuf olmuyorsa Atakan Çankaya, Mehmet Özcan yada x alt ligden uygun ücrete birini almamız lazım bence.

Malatya maci izlemiyorum reis. Yusufu toplasan 3 kere falan izledim. Bence gelmeli. Antep macinda ortasahayi verdik. Yusuf olsa girer sertlik yaratirdi
Milletdeki bahar havasini anlamiyorum. Bir kere Muslera olmasa %100 yenilmistik. 1 - 0 one gecmemize ragmen cok rahat 1 - 1 oluyordu.
Hep aynisi oluyor. Hatay'dan baski yedik, Goztepe'den baski yedik. Bence en az 2 orta saha lazim

Yedlin, Mostafa bu akşam sorun olmadan, uçak kaçırma olmadan gelsin. Bunun yanında bize Taylan'ı yedekleyecek biri lazım Youssuf olmuyorsa Atakan Çankaya, Mehmet Özcan yada x alt ligden uygun ücrete birini almamız lazım bence.
Mehmet Özcan belki daha mantıklı olur

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru kadıköyde karısı yapacak yine kodoşları, kim oynamış oynamamış önemli değil, kapalı defansa eyvallahta üstümüze gelenin içinden geçeriz kaçarı yok, Onyekuru Kerem Mohamed 3'de defansın arkasına sarkar yeterki arkaya pas atacak adam olsun İrfan Arda Fegh atabilecek adamlar.

Emre Kilinc'in takasta ismi geçmesi bence hoş değil
Sonuçta söz verdi ve sözünden dönmedi
Bu gerçek bir Galatasaraylı duruşu
Galatasarayliyiz diyorsak bu değerler yüzünden
Yarim sezondan daha fazlasını hakediyor
Geniş bir en kötü orta yaş Türk oyuncu rotasyonumuz zaten olmalı
Şener, Akbaba vs gidebilir

Bi futbolcunun sakatligina iyi oldu demek sevinmek bize yakışmaz. Bi pelkastan korkuyorsak maça çıkmayalım. 2 gün sonra bizim önemli bi oyuncumuzun sakatlanmayacagi ne malum ? Pelkasta oynasa farketmez öyle yada böyle şerefsizlere koyacaz zaten
Eğer Rıdvan şeytanı onyekuruyu sakatlayın diye aleni bir biçimde rakip takım beklerini tv de bu şekilde yön veriyorsa ben az bile yapıyorum OHH olsun iyi oldu iğnelere

Milletdeki bahar havasini anlamiyorum. Bir kere Muslera olmasa %100 yenilmistik. 1 - 0 one gecmemize ragmen cok rahat 1 - 1 oluyordu.
Hep aynisi oluyor. Hatay'dan baski yedik, Goztepe'den baski yedik. Bence en az 2 orta saha lazim

Net olarak haklisin reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt