Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğurcan Çakır 2 milyonmuş öyle diyorNe diyor bu
İrlanda'dan gelenler girmiyor renkdaş.Mecbur girecek
Galatasaray'ın yeni transferi DeAndre Yedlin, bu gece Türkiye'ye geliyor.
27 yaşındaki oyuncu, Dublin'den havalanacak olan özel uçakla bugün saat 23.00'te İstanbul'da olacak.
@playsporcom
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizimkiler akillaniyor yavaş yavasBenim şehirden kalkıyorDublinden geliyorsa karantina yok.
5 gün kazanmış oluyoruz.
Şahane ikili olurlar sol iç sağ iç.İrfan yaratıcılık problemimizi çözer mi? Feg'i de yanında düşünürsek tabii
Onu şimdi gördüm.. ben İngiltere'den gelecek sandım pardon üstatİrlanda'dan gelenler girmiyor renkdaş.
Aktarmalı getiriyoruz görünen o ki.
SON DAKİKA
️ Karagümrük, Kemal Ademi'yi kiralamak için Fenerbahçe'ye teklif yaptı.
(TRT Spor)
Hayırlı işler
2 hafta sonra da maçları var
YedlinDiyelim takasta Linnes'i verdik, Linnes giderse Başakşehir maçında sağ bek kim oynayacak peki ? Yedlin daha gelmedi bile Şener'de sakat.
Diyelim takasta Linnes'i verdik, Linnes giderse Başakşehir maçında sağ bek kim oynayacak peki ? Yedlin daha gelmedi bile Şener'de sakat.
Anlamadigim ikisinin de kontrati bu sene bitiyor. Ikisi de yoo baska yere gidicem sene sonu deseler ne olacakEmre Akbaba + Şener bitirilir bu iş.
Bu bana biraz abartı geldi.İrfan'a takasta belhanda ve emre akbaba veriliyor, daha sonra Gedsonn açıklanıyorrr. Allah derimmm