- 6 Eylül 2014
- 93.660
- 64.452
- 4.608
Sonra suratina bir tas su yersin uyanirsinİrfan'a takasta belhanda ve emre akbaba veriliyor, daha sonra Gedsonn açıklanıyorrr. Allah derimmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra suratina bir tas su yersin uyanirsinİrfan'a takasta belhanda ve emre akbaba veriliyor, daha sonra Gedsonn açıklanıyorrr. Allah derimmm
yoğurt getir sami yoğurt yalandan zehirleneceğiz bugün valla
Demekki Mucize doktordaki ali vefa gibi eliyle MR cekebiliyorFenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut karşılaşma sonunda Pelkas’ın durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pelkas’ın arka adalesinde sertlik oldu. O yüzden oyundan aldık, şu an durumu iyi.”dedi.
Evet, Karbonat dün MR cekilmeden uzmanlik yapmis.
Paran varsa sakatlik suresi de kısalıyormuş rts2 yirtik nasil 3 hafta bizde olsa sezonu kapatiyor
Bana göre de öyle ki ben koyu bir Belhanda hateriyim her maç küfür dağarcığımı geliştiriyorum sayesinde. Ama burada F/P'ye bakarak konuşursak İrfan'ın ne vereceği belli değil. İrfanın başakşehir dışında avrupa tecrübesi yok. Büyük takımda oynamamış. Konuşulan bonservis rakamları korkunç. Ben olsam belhanda ile devam eder oraya geçici bir takviye yaparım. Zaten sezon sonu ffp kalkıyor düzgün bir yapılanmaya gidilir.Belhanda'ya çoğunluk negatif biliyorum.
Bana göre
Belhanda > İrfan.
(Bana göre dedim)
Allahına kurban üstat sonunda objektif bir yorum
Daha alman tohumu mesut da patlayacak.Rıdvan dün bir laf etmişti.
Ertesi gün Pelkaz patladı.
Belhanda EmreA Şener ulan direk + 6€'ya fitim, çağ atlarız çağ, Full fil basmış persliler gibi oluruz.

Yunan tohumu sezonu kapattı daha dikiş tutmaz.
Gedson'da %10 ihtimal varsa bile Apo ilk uçakla portekize gitsin şükrüyle alıp gelsinler@OAzinyan:İrfan Can Başakşehir yönetimi ile görüşüp ya Galatasaray ya da kulübümde kalırım dedi ve noktayı koydu.Gelişmeleri ilgi ile izliyoruz
.
Gedson Fernandes yönetim kiralamak için çok çaba harcıyor %50 ihtimal bu transfer biterse
Belhanda ya yeni kontrat verilmez herhalde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi