Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut karşılaşma sonunda Pelkas’ın durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pelkas’ın arka adalesinde sertlik oldu. O yüzden oyundan aldık, şu an durumu iyi.”dedi.

Evet, Karbonat dün MR cekilmeden uzmanlik yapmis.
Demekki Mucize doktordaki ali vefa gibi eliyle MR cekebiliyor

dikkat edin şikecilerde sakatlanan adamın hemen ertesı gunu mr cekılıyor bizde anasını satayım enaz 2 gun sonra cekılıyor nedense

Belhanda'ya çoğunluk negatif biliyorum.
Bana göre
Belhanda > İrfan.
(Bana göre dedim)
Bana göre de öyle ki ben koyu bir Belhanda hateriyim her maç küfür dağarcığımı geliştiriyorum sayesinde. Ama burada F/P'ye bakarak konuşursak İrfan'ın ne vereceği belli değil. İrfanın başakşehir dışında avrupa tecrübesi yok. Büyük takımda oynamamış. Konuşulan bonservis rakamları korkunç. Ben olsam belhanda ile devam eder oraya geçici bir takviye yaparım. Zaten sezon sonu ffp kalkıyor düzgün bir yapılanmaya gidilir.

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahına kurban üstat sonunda objektif bir yorum
tenor.gif

Yahu bırakın şu fener onu yapmış bu bunu yapmış. Bu nöbet bizimle ilgili duyumların olduğumu yoksa herkesin transferinin paylaşıldığı konumu?

Belhanda EmreA Şener ulan direk + 6€'ya fitim, çağ atlarız çağ, Full fil basmış persliler gibi oluruz.

Şu üçlünün yarım dönemlik maaliyeti en az 3 milyon Euro , verdikleri katkı ise neredeyse 0

O yüzden irfanı 4 e alıp üzerine bu üç çöpten edeceğimiz kardan 3 milyon euroyuda Başak’a verelim 7 ye bağlayalım derim :asd:

Kardan %50 payda verelim nasıl olsa karlı bir şekilde satamayacağız irfanı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@OAzinyan: İrfan Can Başakşehir yönetimi ile görüşüp ya Galatasaray ya da kulübümde kalırım dedi ve noktayı koydu.Gelişmeleri ilgi ile izliyoruz.
Gedson Fernandes yönetim kiralamak için çok çaba harcıyor %50 ihtimal bu transfer biterse Belhanda ya yeni kontrat verilmez herhalde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson'da %10 ihtimal varsa bile Apo ilk uçakla portekize gitsin şükrüyle alıp gelsinler

CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt