- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Galasevgisi üzdü ama dış basında hala haber varhala bir takıma gitmemiş
son dk gelirse şaşırmam üstat
bakalım hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galasevgisi üzdü ama dış basında hala haber varhala bir takıma gitmemiş
son dk gelirse şaşırmam üstat
Bu nasıl görsel yav oyuncu bilgisayarı gibiBordeaux, Jean-Michael Seri'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
Ekli dosyayı görüntüle 111531
AS Hangi biriniEvet SA
Son gelismeleri alalim
Gelmez. Son gun
Taylan > SeriBordeaux, Jean-Michael Seri'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
Ekli dosyayı görüntüle 111531
iyi tarafından bak
beklentinin üstünde bir dönem geçirmedik mi?
Kiralık istemiyor
AS Hangi birini![]()
O işi siyaset yoluyla yaptıkları konuşuldu.Ridvan Dilmen aracı olup Cumhurbaşkani'nin kardeşi aracılığıyla Rizespor yönetimine haber gönderilmiş ve öylece olmuş.Aslinda bizim teklif daha yüksekmiş ama bu durum yüzünden Albayrak da çekilmek zorunda kalmış.Rakami denklemek için yok alt yapı oyuncuları yok sponsor olma sözü vs. gecistirilmisti.yalçın ayhan: rize başkanı galatasarayın verdiği rakamdan aşağıya fenere verdi
rizenin başkanın yaptıklarını konuşturma dedi
yalçın bu kez değişti fenere gömdü
Irfan kesin Galatasarayda dedim. Zarttan zurttan demedim ama fenere gitmiyor. Diyorum ki bizzat kendisine sordum. Okuduğunuzu anlamiyormusunuz. Sanırım dediğim başkası olmaz bunlardan hariç.
ben de bir hafta rize turist çayı içeceğim her akşamirfan ve yedlin gelirse telefonumun duvar kagidina 1 hafta su resim koyarim :
Ekli dosyayı görüntüle 111532
Berat bizimdi. Başka etkenler varİRFANI EN ÇOK İSTEYEN KİŞİLERDEN BİRİ OLARAK,
BU TRANSFERİN BU SAATTEN SONRA KİMSE İÇİN YAĞLI KAZIK YEMEDEN GERÇEKLEŞME OLASILIĞI KALMADI. AYRICA MALİYETİNDEN ZİYADE, BU KADAR ÇALKANTILI VE SPEKÜLASYONUN DÖNDÜĞÜ HİÇBİR YERLİ TRANSFERİNDEN İSTENEN VERİM ALINAMADI.
AKBABA, MEHMET TOPUZ, OZAN VS.
İRFANIN, KONUŞULAN RAKAMLAR VE DEDİKODULARIN BASKISINI KALDIRABİLECEĞİNİ SANMIYORUM.
TRABZONSPOR, İRFAN İÇİN KONUŞULAN MALİYETTEN DAHA DÜŞÜĞÜNE, BERAT - BAKASETAS - MALLI YAPTI... ASIL KONUŞULMASI GEREKEN ŞEY BUDUR.
ben de bir hafta rize turist çayı içeceğim her akşam