Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde ne zaman yerli bir oyuncunun transfer süreci yılan hikayesine dönse gittiği takıma hayrı dokunmadı.

İrfan yerine yedek planımız olsaydı keşke.

İRFANI EN ÇOK İSTEYEN KİŞİLERDEN BİRİ OLARAK,

BU TRANSFERİN BU SAATTEN SONRA KİMSE İÇİN YAĞLI KAZIK YEMEDEN GERÇEKLEŞME OLASILIĞI KALMADI. AYRICA MALİYETİNDEN ZİYADE, BU KADAR ÇALKANTILI VE SPEKÜLASYONUN DÖNDÜĞÜ HİÇBİR YERLİ TRANSFERİNDEN İSTENEN VERİM ALINAMADI.
AKBABA, MEHMET TOPUZ, OZAN VS.

İRFANIN, KONUŞULAN RAKAMLAR VE DEDİKODULARIN BASKISINI KALDIRABİLECEĞİNİ SANMIYORUM.

TRABZONSPOR, İRFAN İÇİN KONUŞULAN MALİYETTEN DAHA DÜŞÜĞÜNE, BERAT - BAKASETAS - MALLI YAPTI... ASIL KONUŞULMASI GEREKEN ŞEY BUDUR.

images

Fenev irfan’ı, taşak’ta ndiyişameyi alırsa Apo neyi alacak peki?
Nefretim oldu bu adamlar. Bunlar gidene kadar nöbete girmeyecektim ama dayanamayıp yine girdim lanet olsun

360 tvde haluk iyi vuruyor mesut üzerinden.

yalçın ayhan: rize başkanı galatasarayın verdiği rakamdan aşağıya fenere verdi

rizenin başkanın yaptıklarını konuşturma dedi

yalçın bu kez değişti fenere gömdü
O işi siyaset yoluyla yaptıkları konuşuldu.Ridvan Dilmen aracı olup Cumhurbaşkani'nin kardeşi aracılığıyla Rizespor yönetimine haber gönderilmiş ve öylece olmuş.Aslinda bizim teklif daha yüksekmiş ama bu durum yüzünden Albayrak da çekilmek zorunda kalmış.Rakami denklemek için yok alt yapı oyuncuları yok sponsor olma sözü vs. gecistirilmisti.

Irfan kesin Galatasarayda dedim. Zarttan zurttan demedim ama fenere gitmiyor. Diyorum ki bizzat kendisine sordum. Okuduğunuzu anlamiyormusunuz. Sanırım dediğim başkası olmaz bunlardan hariç.

Okuduğumu gayet iyi anlıyorum ama sen sanırım kısmını İrfandan önce kullanınca sadece irfanda bir belirsizlik var algısı oluyor ..

İRFANI EN ÇOK İSTEYEN KİŞİLERDEN BİRİ OLARAK,

BU TRANSFERİN BU SAATTEN SONRA KİMSE İÇİN YAĞLI KAZIK YEMEDEN GERÇEKLEŞME OLASILIĞI KALMADI. AYRICA MALİYETİNDEN ZİYADE, BU KADAR ÇALKANTILI VE SPEKÜLASYONUN DÖNDÜĞÜ HİÇBİR YERLİ TRANSFERİNDEN İSTENEN VERİM ALINAMADI.
AKBABA, MEHMET TOPUZ, OZAN VS.

İRFANIN, KONUŞULAN RAKAMLAR VE DEDİKODULARIN BASKISINI KALDIRABİLECEĞİNİ SANMIYORUM.

TRABZONSPOR, İRFAN İÇİN KONUŞULAN MALİYETTEN DAHA DÜŞÜĞÜNE, BERAT - BAKASETAS - MALLI YAPTI... ASIL KONUŞULMASI GEREKEN ŞEY BUDUR.
Berat bizimdi. Başka etkenler var

iki kulüp de neden bu kadar açıktan girdi acaba bu işe hala onu düşünüyorum

terim ve koç kendilerini koydular ortaya

biri kaybedecek gereksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt