Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Boupenza'nin 2 gun sonra fb'ye karsi oynamasi gerekirken bize karsi oynarsa uzerBaşak Boupendza'ya 6 falan vermez.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boupenza'nin 2 gun sonra fb'ye karsi oynamasi gerekirken bize karsi oynarsa uzerBaşak Boupendza'ya 6 falan vermez.
Ben ilk defa izliyorum bayadır bunların yanına bir de cem dizdarı eklemek lazım

360 tvHangi kanalda bunlar
kesinlikle şuan en iyi orta saha göbeği lazyoda.Su 3 lü bizde olsa çok rahat şampiyon olurduk derdim.Bizim o 3 lu seviyesine ulaşmamız için iyi bir 8 e ve sakatlamayan bir fege ihtiyacımız varBerat-parmak
Bakasetas
ts kaşla göz arası güzel orta saha kurdu
bu dönüşünde sakatlanmayacak ümitliyim.bacakları biten bir topçuyu nasıl kazanmayı düşünüyorsun? protez mi takacağız
Katılıyorum üstad özellikle orta sahadaki kalite ve çeşitlilik göz dolduruyor.nasıl olur bilmem ama luyindama ve falcaoyu kazanmak irfandan daha büyük transfer olur.Kerem de monte edilirse çok farklı takım oluruz.İyi kadromuz var.Basarısızlık hocaya yazar.
tv360Hangi kanalda bunlar
Yerlilerde yüksek maaşlı yok ya.arada gereksiz bir oyuncu da çakabiliriz
Forumun niye başı belaya giriyor? Twit'i paylaşan itin başı belaya girer.la şunu paylaşıp durmayın forumun başı belaya girmesin sonra
diagne 13 etmiyordu, 5,6 ederi vardı son güne kalınca bizimkiler 13 ettirdi , şimdi irfanda son güne kaldı ki Allah'tan öyle bi paramız yok , yoksa gitmişti 30Diagne 13m ediyorsa irfan 30 eder.
GSC Mobile App
arkadaşlar bir kişide admirime hangi kanalda olduklarını söylememişHangi kanalda bunlar