Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca arzulu, işin psikolojik boyutu da oluştu. Bende bu paraları etmeyeceği kanaatindeyim ama her şeye rağmen transferi gerçekleştiren takım sükse yapacak.
Ne süksesi adam 1 ay sakat maç yapamayacak.
Bize hazır adam lazım
6 gün sonra ligden kopma olasılığımiz çok yüksek.

8 milyona Avrupa'dan marcao gibi iki tane ortasaha buluruz.
Vasat irfan'a mı kaldık.

Acaba Okan hocam bundan sonra ne yapacak, ben bunu cok merak ediyorum ya. Duyum falan var mi?

irfan ne gömülecek ne şişirilecek bir futbolcu gelsin 5 sene takımda ilk 11 oynar öyle birisi

Haluk yürekliyi izledim , hicbirsey anlamadim ick konusunda hic tüyo vermedi. Baya yakin mohammed sürecinde sabahlamis apoyla

Ne süksesi adam 1 ay sakat maç yapamayacak.
Bize hazır adam lazım
6 gün sonra ligden kopma olasılığımiz çok yüksek.

8 milyona Avrupa'dan marcao gibi iki tane ortasaha buluruz.
Vasat irfan'a mı kaldık.
Bilinçli olarak sakat algısı oluşturulduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bu transfer cüzi miktara da gerçekleşse mizacın gereği yine hoşnut olmayacaksın hocam. :)

Yabancı kısıtlaması da gelecek o yüzden de önemli bir transfer olur İrfan (her ne kadar ben yabancı kısıtlamasının gelmeyeceğini düşünsemde)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

irfan asla bize geldiği ilk 2 yoldaki selçuk inan değil olamazda.Beklentiyi yüksek tutmamak.gerek
Selçuk İnan olamaz fakat İrfan'ı sadece Selçuk olarak düşünmemek lazım daha düzgün korner kullanamıyoruz, duran top kullanamıyoruz, rakip kapanınca sorumluluk alan merkez futbolcuları yok, 2 tane Emre sürekli duran topları ön direğe orta açıyor güçleri yetmiyor, sırf şu olaylar yüzden 0-0 giden maçlarda hep zorlanıyoruz

Abi bi kere İrfan açısından bakalım Fenere giderse sezon sonuna kadar başakşehirde kiralık kalacakmış yazın fenere katılacakmış. Saçma yani öyle olacaksa başakşehirde kal bir yere gitme ne farkeder? euro 2020den sonra belki daha iyi bir teklif alırsın avrupaya gidersin. Fenere şimdi giderse oynama garantisi yok adama o garantiyi veremezler. Bana kalırsa İrfan ya Galatasaraya gelir ya da kulübünde kalır fenere gitmesine ihtimal vermiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt