Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kısıtlaması da gelecek o yüzden de önemli bir transfer olur İrfan (her ne kadar ben yabancı kısıtlamasının gelmeyeceğini düşünsemde)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İrfanı fb alsın yabancı kısıtlaması biz alalım tam yabancı serbestliği gelir öyle bir düzenin içindeyiz ama düzen de hep biz oluyoruz😅

Ne süksesi adam 1 ay sakat maç yapamayacak.
Bize hazır adam lazım
6 gün sonra ligden kopma olasılığımiz çok yüksek.

8 milyona Avrupa'dan marcao gibi iki tane ortasaha buluruz.
Vasat irfan'a mı kaldık.
Önümüzdeki yıl yabancı sınırı gelme ihtimaline karşı İrfan önemli yoksa o paraya bende yabancı orta saha gelmesinden yanayım. İşte yabancı sınırı böyle birşey İrfan'a 5 yerine 10 vermek zorunda kalıyoruz.

Bilinçli olarak sakat algısı oluşturulduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bu transfer cüzi miktara da gerçekleşse mizacın gereği yine hoşnut olmayacaksın hocam. :)
Hocam Mostofa ve Onyekuru gibi mantıklı ve gelecek vaad eden isimlere ses ettikte mi böyle söylüyorsun.

Bu kadar uzayan transferden şimdiye kadar 3 büyük takım da hayır görmedi görmeyecekte.
Emin ol gelse seneye bu vakit herkes İrfan'i başkasıyla takaslama derdine düşecek.

Bize elit ortasaha lazım vasat değil.

Haluk yürekliyi izledim , hicbirsey anlamadim ick konusunda hic tüyo vermedi. Baya yakin mohammed sürecinde sabahlamis apoyla

bence o olay net ya

fener şu anda bizden iyi teklif yapmış belli

bize de söz vermişler son kez görüşmek üzere

irfan bizi istiyor öncelikli ama fenere gitmem de demiyor

biz eğer fenerin teklifine yakın veya üstünde teklif verirsek ya da çok az altında başak oyuncunun da isteğiyle bize verecek

bizimkiler fenerin teklifini yüksek bulup oralara çıkmazsa fenere gidecek

Galatasaray in sözü namus sözüdür. Dönülmez dönülmesi teklif bile edilemez. Hocam istiyorsa 30 da verilir. Bu konu benim için böyledir.

GSC Mobile App
images (1).webp

Hocam Mostofa ve Onyekuru gibi mantıklı ve gelecek vaad eden isimlere ses ettikte mi böyle söylüyorsun.
Bu kadar uzayan transferden şimdiye kadar 3 büyük takımda hayır görmedi görmeyecekte.
Eminol gelse seneye bu vakit herkes İrfan'i başkasıyla takaslama derdine düşecek.

vasat olduğu hariç katılıyorum. ick gayet kaliteli bir oyuncuydu. fakat bu saatten sonra çocuğun futbolunu el ele vererek dibe çekeriz.

Bu kadar uzayan transferden şimdiye kadar 3 büyük takımda hayır görmedi görmeyecekte.
Eminol gelse seneye bu vakit herkes İrfan'i başkasıyla takaslama derdine düşecek.

Beyan ettiğin tüm argümanlara katılıyorum ama hoca özellikle isteyip, taraftar bu denli şartlandıysa ve bu transfer özelinde ezeli rakibin çirkeflik peşinde ise alınması bir nevi elzem oluyor hocam. Şu maddi yoklukta, içinde bulunduğumuz döviz kurlarıyla bende bu paraların verilmemesi taraftarıyım ama şartlar olayı bu hale getirdi. Yine de hakkımızda hayırlısını dileyelim.

bence o olay net ya

fener şu anda bizden iyi teklif yapmış belli

bize de söz vermişler son kez görüşmek üzere

irfan bizi istiyor öncelikli ama fenere gitmem de demiyor

biz eğer fenerin teklifine yakın veya üstünde teklif verirsek ya da çok az altında başak oyuncunun da isteğiyle bize verecek

bizimkiler fenerin teklifini yüksek bulup oralara çıkmazsa fenere gidecek
İrfan fbye gitmem demiyorsa irfanın da......

Fatih hoca 3 tane isim vermişti; İrfan, Mohammed(geldi), Onyekuru(geldi).

Onyekuru geldi Antep'de maçı kazandırdı demek ki hoca istediği futbolcularda haklı bir kez olsun hocanın bu denli yüksek sesle söylediği adamı bir şekilde alırız İrfan gelirse belki çok çok başka seviyelerde oynayacak takımın tek eksik parçası tamamlanınca 11-12 sezonu uyumunda bir takım olacak bence riske değecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt