Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Ramires - Oyuncu profili aslında bunu alıcaksın taylanı yedeklesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca'yi son donemde oyun ici kararlarini pek beğenmiyorum ama oyuncu secimi konusunda gercekten topcudan anliyor vallaFatih hoca 3 tane isim vermişti; İrfan, Mohammed(geldi), Onyekuru(geldi).
Onyekuru geldi Antep'de maçı kazandırdı demek ki hoca istediği futbolcularda haklı bir kez olsun hocanın bu denli yüksek sesle söylediği adamı bir şekilde alırız İrfan gelirse belki çok çok başka seviyelerde oynayacak takımın tek eksik parçası tamamlanınca 11-12 sezonu uyumunda bir takım olacak bence riske değecektir.
Çok zorlu maçlarımız yok Başakşehir(3) - Fener(1-3) min 4 puan şampiyon yaparBaşak ve FB maçlarından minimum 4 puan (Başak galibiyeti, FB beraberliği gibi) alabilirsek, çok ciddi bir fikstür avantajına sahip olacağız.
Bu arada Ankaragücü ve Kayseri deplasmanlari da, düşmeme mücadelesi verdiklerinden dolayı, hem FB hem GS için yine zor geçebilir.
1 şubat 17.00 de bitiyor
Yarın yani bugün bitirdiğimizi bitirdik1 şubat 17.00 de bitiyor
İzdirap 1 gün daha uzadı
Warum??
Oğulcanla değil bizle uğraşıyolar oğulcan kim ya tek dertleri biziz,dediğim gibi adalet istiyoruz yazması biseyi değiştirmez rize ve sivastaki aslanlar kanarya olduysa buda olabilir...oğulcanla fena uğraşıyorlar belki bir ihtimal irfanın düşüncelerine yansır sonuçta adalet istiyoruz diye fenere de sallamışlığı da var
1m fazla ver ora gider oyuncuların çoğu. İrfan in yapacağını sınanıyorum ama.Bütün iyi arkadaşlar aynı takimda futbol oynamak zorunda mı? halısaha mi,mahalle maçı mi bu yapmayın fenere giderse taylanla,oğulcanla araları bozulurmuş falan
Bide bu irfancan Metin Oktay falan değil fenere kesinlikle gitmez demeyin fenerle billur geçen mhy forma öpüyor..
Sinan Engin AGSHoca yalan söylemez,sinan engin.
1m bana ver ben de giderim1m fazla ver ora gider oyuncuların çoğu. İrfan in yapacağını sınanıyorum ama.
GSC Mobile App
Doğru söylese elli kere gitmişti fenere
karikatür paylaşmak haBir sef gümüş kıvrım kolay yetişmiyor. Neyse susayim, simdi son gun pisi pisine biz şutlanmayalim
Ekli dosyayı görüntüle 111546
Lig icin 12 de bitiyor di mi. Avrupa icin 5 e kadar1 şubat 17.00 de bitiyor