Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca 3 tane isim vermişti; İrfan, Mohammed(geldi), Onyekuru(geldi).

Onyekuru geldi Antep'de maçı kazandırdı demek ki hoca istediği futbolcularda haklı bir kez olsun hocanın bu denli yüksek sesle söylediği adamı bir şekilde alırız İrfan gelirse belki çok çok başka seviyelerde oynayacak takımın tek eksik parçası tamamlanınca 11-12 sezonu uyumunda bir takım olacak bence riske değecektir.
hoca'yi son donemde oyun ici kararlarini pek beğenmiyorum ama oyuncu secimi konusunda gercekten topcudan anliyor valla

Başak ve FB maçlarından minimum 4 puan (Başak galibiyeti, FB beraberliği gibi) alabilirsek, çok ciddi bir fikstür avantajına sahip olacağız.
Bu arada Ankaragücü ve Kayseri deplasmanlari da, düşmeme mücadelesi verdiklerinden dolayı, hem FB hem GS için yine zor geçebilir.
Çok zorlu maçlarımız yok Başakşehir(3) - Fener(1-3) min 4 puan şampiyon yapar

İzdirap 1 gün daha uzadı
5f60c0605542840464b05c00.jpg

evet kero admin suan viskisine yudumluyor.

herkese iyi geceler yarın irfan transferinde mutlu sona ulaşmak dileğiyle

oğulcanla fena uğraşıyorlar belki bir ihtimal irfanın düşüncelerine yansır sonuçta adalet istiyoruz diye fenere de sallamışlığı da var
Oğulcanla değil bizle uğraşıyolar oğulcan kim ya tek dertleri biziz,dediğim gibi adalet istiyoruz yazması biseyi değiştirmez rize ve sivastaki aslanlar kanarya olduysa buda olabilir...

Taylan ve Oğulcan keyfine göre o kahve içme hareketini yapmamışlardır İrfan tarafını çoktan belli etmiştir hatta kendi aralarındaki konuşmalarda geçmiştir zaten hocanın da çıkıp maçtan sonra söyledikleri ortada bu transfer süreci illa ki uzayacaktı herkes o dönem bile son haftaya kalır demişti ama yarın orta yol bulunur İrfan da gelir.

Fenerin o teklifi doğruysa bugün ki maçtan sonra neden açıklama yapma gereği duyuyorlar ki demek ki bi taraf dik duruyor ve tarafını çoktan seçtiği için bahaneye sığınmaya başlamışlar

basımızda adam akıllı yönetim olsa bugun ortalıgı ayaga kaldırırdı bu alper denen herif sebebıyle

Fener kadar ezik bir takım yok aziz vardi haysiyetsiz simdi ali var harbiii O.Ç yöneticilerinin hepsi itici suratsız umarım irfan bu serefsiz haysiyetsizlere boyun eymez hersey para degil ya mert hakan gibi kestane olacak yada bizde Efsane bu transferi cok isiyorum ama son güne kaldimi genelikle olumsuz oluyor ama hayırlısı

Bütün iyi arkadaşlar aynı takimda futbol oynamak zorunda mı? halısaha mi,mahalle maçı mi bu yapmayın fenere giderse taylanla,oğulcanla araları bozulurmuş falan :D
Bide bu irfancan Metin Oktay falan değil fenere kesinlikle gitmez demeyin fenerle billur geçen mhy forma öpüyor..
1m fazla ver ora gider oyuncuların çoğu. İrfan in yapacağını sınanıyorum ama.

GSC Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt