Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılınç'ın verilmesi doğru olmaz. İlginç özellikleri var kesinlikle adamın, hareketli oyuncu iç oyuncusu olarak oldukça beğeniyorum. Elbette eksikleri var ama işin taktik kısmında bile mantıksız bulurum takasını. Bir de olayın vefa, oyuncuya değer verme olayı falan var daha oraya hiç girmiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandayı önerin biz beğenmiyoruz da beğeneni cidden çok.
Bir gün yine dost meclisinde Belhandaya saydırıyorum, manyak fenerli bir arkadaşım; cehennemde yanacaksın bu adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz verdiği pasları görmüyor musun falan dedi. ve ciddiydi :eek:

Belhandayı önerin biz beğenmiyoruz da beğeneni cidden çok.
Bir gün yine dost meclisinde Belhandaya saydırıyorum, manyak fenerli bir arkadaşım; cehennemde yanacaksın bu adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz verdiği pasları görmüyor musun falan dedi. ve ciddiydi :eek:
Arkadaşını kutluyorum. Aklın yolu bir

Ya şu kolpa sayfaları taşımayın buraya 5-10 beğenisi var yorum yapıyoruz üzerine

Akbabayi hepimiz destekledi fakat fizik olarak eksik kalmasını geçtim şu anda mental.olarak bitik durumda emekli gibi

Belhanda verilsin diyenler su an istatistiksel olarak en iyi 3 adamdan biri olduğunu biliyorlar mi acaba? Terim'in vazgecilmezi bu adam anlayin artik. 3 sene boyunca göndermedi simdi son 4 ay kala mi gönderecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt