Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.429
- 101.635
- 5.238
bolardı iyice o, zaten piyasada da yokSenin adamının cezası bitmedi mi lan daha. Paso bendesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bolardı iyice o, zaten piyasada da yokSenin adamının cezası bitmedi mi lan daha. Paso bendesin
Das ist das Spielerprofil von Yairo Moreno. Yairo Moreno - Spielerprofil 20/21
Sezon Sonu Sözlesmesi bitiyor.
25 Yaşında, Değeri 8,5 Milyon €
Sarrachi Leipzige dönünce elimizde Sol Bek sadece Emre Taşdemir kalacak. O da kronik sakat zaten.
Şimdiden imzalamak lazım Senon Sonu için bonservissiz.
Eşşeklik olurKilinci vermek kötü olur
Ben de kızdan ayrıldım. Transfer dönemi süreci hızlandırdı yoksa 1-2 ay daha giderdiAğa birebir aynı durumdayım zaten mimliyim telefon yüzünden 3-4 gündür iyice b.kunu çıkardım gece gündüz haber bekliyorum
ömerden bir cacık olmaz. Prime sezonunu geçen sene yaşadı şimdi dibe doğru paraşütsüz inişe geçiyor
Sorma benim de yakındır mahvolduk harbiden :dBen de kızdan ayrıldım. Transfer dönemi süreci hızlandırdı yoksa 1-2 ay daha giderdi![]()
![]()
Füns lütfen...şakayı bırakalım
Dedem bilgi kirliliğine son verecek
Das ist das Spielerprofil von Yairo Moreno. Yairo Moreno - Spielerprofil 20/21
Sezon Sonu Sözlesmesi bitiyor.
25 Yaşında, Değeri 8,5 Milyon €
Sarrachi Leipzige dönünce elimizde Sol Bek sadece Emre Taşdemir kalacak. O da kronik sakat zaten.
Şimdiden imzalamak lazım Senon Sonu için bonservissiz.
Bunlar olmasa bile ruhen yıprandım vallahi Apoya manevi tazminat açacağım. 1 ayda 2 yaş yaşlandığımı hissediyorum.Sorma benim de yakındır mahvolduk harbiden :d