- 19 Mart 2014
- 29.515
- 30.948
- 2.718
Pelkas'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa süre de sahalara döner. Bizim onlardan farkımız İnsancıl düşünmemiz. Farkımızı da gösterelim. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka hoca fırsat transferi dedi. Bu çocuk saçından tırnağına kadar fırsat transferi lan.
İyi ki sana göre renktaşım.Belhanda'ya çoğunluk negatif biliyorum.
Bana göre
Belhanda > İrfan.
(Bana göre dedim)
ya gala sevgisi önceki dönem patladı çok pisIsmi dolasirken hocaya sorulmadi knk. Yusufu da sormadilar gerçi. Gala sevgisi de yalanladı mevzuyu
İrfan Can Başakşehir yönetimi ile görüşüp ya Galatasaray ya da kulübümde kalırım dedi ve noktayı koydu.Gelişmeleri ilgi ile izliyoruz
.
Gedson Fernandes yönetim kiralamak için çok çaba harcıyor %50 ihtimal bu transfer biterse
Belhanda ya yeni kontrat verilmez herhalde.2 yirtik nasil 3 hafta bizde olsa sezonu kapatiyor3 hafta yok.
Allahına kurban üstat sonunda objektif bir yorumBelhanda'ya çoğunluk negatif biliyorum.
Bana göre
Belhanda > İrfan.
(Bana göre dedim)
@OAzinyan:İrfan Can Başakşehir yönetimi ile görüşüp ya Galatasaray ya da kulübümde kalırım dedi ve noktayı koydu.Gelişmeleri ilgi ile izliyoruz
.
Gedson Fernandes yönetim kiralamak için çok çaba harcıyor %50 ihtimal bu transfer biterse
Belhanda ya yeni kontrat verilmez herhalde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yuoo ben hiç insancıl değilim abi. keşke ayağı kopup ardına girseymiş.Pelkas'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa süre de sahalara döner. Bizim onlardan farkımız İnsancıl düşünmemiz. Farkımızı da gösterelim.![]()
Belhanda,Şener ve Akbabayı alacaklarsa
7 milyon Euro verelim gitsin İrfan için
Gedsonu alacak paramı varda sözleşme uzatmayacaklar. Te Allahım@OAzinyan:İrfan Can Başakşehir yönetimi ile görüşüp ya Galatasaray ya da kulübümde kalırım dedi ve noktayı koydu.Gelişmeleri ilgi ile izliyoruz
.
Belhanda ya yeni kontrat verilmez herhalde.
2 yırtık değil, 2. Derece yırtık anladığım kadarıyla.2 yirtik nasil 3 hafta bizde olsa sezonu kapatiyor
ya gala sevgisi önceki dönem patladı çok pis