Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere'den gelen uçak yok zaten, mecbur Dublin üzeri gelecek. O zaman da karantina'ya girmesine gerek duyulmuyor. Doğru mu ? Bence yanlış lakin başkası yapıyorsa bizimkilerde yapar.
O maçta oynaması baya zor.Yedlin
allah demen için bunların mı olması gerekiyor?İrfan'a takasta belhanda ve emre akbaba veriliyor, daha sonra Gedsonn açıklanıyorrr. Allah derimmm
Gerçekçi bakarlarsa gidebilecekleri en yarışmacı takım başakşehir ve maaş oranı daha yüksek.Anlamadigim ikisinin de kontrati bu sene bitiyor. Ikisi de yoo baska yere gidicem sene sonu deseler ne olacak
Evet tek geçerli seçenek bu galiba.
Defansif olarak çok sıkıntı yaşarız yav sanki Taylan orayı toplayamaz tek başınaŞahane ikili olurlar sol iç sağ iç.
Belhanda'nın kesileceğini sanmıyorum ama gelse bile.
Baksak buluruz da hatırlamıyorum.yorumu yapan şom ağızlıyı hatırlıyor musun admirim? perma-ban verilmeli
1.5mye inmişler ama 500k teklif etmişizndiyaşeme neden gelmiyor yav
Diyorum ya yanlış ama bizde yapıyoruz. Yapmalı mıyız derseniz İnsani boyutunda hayır diyorum. Vebal almak söz konusu ama karışık mevzu yaniDün şikecilerin yeni transferi sahadaydı.
allah demeyeli uzun zaman oluyor fünsallah demen için bunların mı olması gerekiyor?

yalancısın inanamam1.5mye inmişler ama 500k teklif etmişiz
Başak'a 2mye satıyorlar şimdi...
Bana göre de öyle ki ben koyu bir Belhanda hateriyim her maç küfür dağarcığımı geliştiriyorum sayesinde. Ama burada F/P'ye bakarak konuşursak İrfan'ın ne vereceği belli değil. İrfanın başakşehir dışında avrupa tecrübesi yok. Büyük takımda oynamamış. Konuşulan bonservis rakamları korkunç. Ben olsam belhanda ile devam eder oraya geçici bir takviye yaparım. Zaten sezon sonu ffp kalkıyor düzgün bir yapılanmaya gidilir.
CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ALLAHU EKBERRRRRRRRRRRRRRRR
yalancısın inanamam
Diyelim takasta Linnes'i verdik, Linnes giderse Başakşehir maçında sağ bek kim oynayacak peki ? Yedlin daha gelmedi bile Şener'de sakat.
6 no almayacak mi bunlar admirim. Yusufa bile raziyim. Top kesmelerde iyi en azindan obur ozelliklerine dikkat edemedim.Bu bana biraz abartı geldi.