Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Adamlar bizim eski doktorları bile almışlar Bu nasıl bir ruh halidir böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam sayısını bilmiyorum ama 7-8 tane var galibaGS Bardak koleksiyonu mu yaptin
En cok top kesen topcu yusuf mu ligdeLigde Taylan, Josef ve Gustavo’dan mac basina daha fazla hava topu kazandi
Ayrica mac basina top calma ve uzaklastirma ortalamasi Taylan ve Gustavo’dan daha iyi
Ndayishimiye’nin mac basina kazandigi hava topu ortalamasi 3.2, Taylan 0.9, Gustavo 0.8, Josef 1.9
Bazilari oyun stilini begenmiyor ve pas oyununda da iyi olmadigi icin istemiyor hakli olarak ama bizim bu profilde bir oyuncuya ihtiyacimiz var, bu da bir gercek. Hem defansif ozellikleri iyi olan hem de pas oyununda iyi olan bir oyuncu Fernando oluyor zaten ama oyle bir oyuncu alma durumumuz simdi yok.
Linnes joker adamımız ben istemiyorum verilmesiniz5.50 + Linnes + %20
muazzam bi teklif bence başak açısından
Irfanin ciktigi ilk macta baslarsin artik sayrdirmaya sanada ekmek cikti reyisAyni futbol cahilleri gelecek sene irfan'i birilerine takas vermek için uğraşır.
Bıkmadık şu vasat oyuncuları Messi yerine koymaya
Kim bu fit arkadas. Baya heybetli
Kim bu fit arkadas. Baya heybetli
bu adamı alıp gs tvde çalıştırsınlar yaw.
uydurma haberler yerine doğru düzgün işini yapar en azından
emre akbaba
Olan olmuştur artık zatenLinnes joker adamımız ben istemiyorum verilmesiniz
Belhanda + şener = irfan
Şener+ömer+akbaba = irfan
Satıştan %40
bu adamları verip üstüne para vermek bana garip geliyor
Başakşehir tek oyuncu + para istiyor belli 6 milyon alacaklar
Biz parayı nereden alacağız bilgisi olan var mı ?
Alanyaspordaki, k transfer olduğundaki ve milli maçtaki performansları gayet iyiydi. Zamanının en iyi yerli oyuncusuydu. Iki kırıktan sonra toparlayamadı.Eski halinde ne vardı ki?
Ömer'in bile asist kralı olduğu ligde 5-10 asist yapıp küme düşme hattında dolaşmak bizde oynamaya yetmez ve yetmedi de
Huzurevine transfer edelim bunu. Orda milleti eglendirirbu adamı alıp gs tvde çalıştırsınlar yaw.
uydurma haberler yerine doğru düzgün işini yapar en azından