Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liverpool mustafiye falan düşmüş.
kafası çalışan bir yönetim menajerlerle haber uçurur hemen. luyindamayı 1 milyona kiralayalım 20 milyon opsiyon koyalım
kabul edebileceklerini ve luyinin orada kendini göstereceğini düşünüyorum
çok fena sçmazsa en kötü orta sıra takımlarından teklif getirir.

Eskiden Galatasaray için herhangi bir Avrupa kulübü veya rakiplerimizden birisinin istediğimiz oyuncuyu istemesi farketmez eğer gerçekten istiyorsak o oyuncuyu kadromuza katardık hızlı bir şekilde şimdi bundan eser kalmadı saint etienne yönetici saçma işlere girişmeyip zamalek de onurlu bir olmasaydı mostafayı da alamıyorduk şimdi ise 1 aydır uğraşıyoruz irfan için gerçekten istediğimiz belli ama alınacak mı belli değil transfer işinde eski gücümüzde de olmamız beni üzüyor.

mohamed nerde kaldı la adama telefon aldık kayboldu saint etienneli puştlar kaçırdı mi naptı

Szalai hakkında konuşmak için erken Marcao ilk geldiğinde baya eleştirmiştik itin bi yerlerine sokmuştuk ama çıktığı seviye malum.
Attila’ı diğer kazmalarla karşılaştırmanın lüzumu yok net daha potansiyelli stoper zaten bizim scout ekibinin bulduğu stoperler iyi oluyo genelde.
Biri brazilyali DNA kodunda futbol var. Diğeri ise ortalama topçu bir halt olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt