Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav her habere inanmayın be kardeşim. Bu arada gelecek yeni yönetim çok basiretli olmalı. Gelir gelmez Başakşehir,Rize ve Fenerbahçe ile ilişkileri en aza indirip bunu bir resmi site beya Başkan’la açıklamalı. Hatta Fenerbahçe’nin sürekli yaptığı havuzdan çıkarız tehdidini gerçekleştirmeli. Samimiyetle söylüyorum alayı itimiz olur.

ben irfan gelmeyecekse bile, alternatifin hazır olduğunu düşünüyorum.

Fatih hocanın fırsat transferi dediklerinin için de bu alternatifinde olduğunu düşünüyorum.

çekilelim, alsınlar abi o paralara.

tarık çamdal, diagne, emre akbaba bir sürü örnek var, bunu bile bile bu paraları vermemizi isteyenleri anlamıyorum.

neymiş bu İrfan arkadaş

Yav arkadaş günlerdir irfanı bekliyoruz başlayacam irfanına gidip başka bir orta saha bulun alın ya nedir bu bu kadar oyalama bana saçmalık geliyor yarın satmıyoruz derlerse kimi bulacaksın iyice boku çıktı irfan irfan başka oyuncu kalmadı sanki dünyada
B planimizi apo hazirlamistir

12 milyona damsgaard + Olsen'i sattı herifler üzerine 1m bonus ve minimum 2 milyon bonservisi olacak deniz ve %20
Bu doğruysa türk futbol tarihinin en büyük kazığı olarak tarihe geçer.

İrfan bence Başak'ta kalacak. Bizimkilerin başka orta saha alacağını sanmıyorum. Bari Yedlin'i alsak

Fener irfanı 12 ye alsa bile , açıklamayacağı için bonservis algilarla felan 6-7 ye aldık yapacaklar zaten. Ali koç un her transferi böyle. Başakşehir adamsa eğer transfer olursa açıklar her detayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt