Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 7.5 da az. 9'a kadar yolu var. 9+Linnes+sonraki satıştan %20 paya ben tamamım. Yeter ki alınıp gelsin şu adam. Ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var.

Fiyatlar saçmalık. Fenere fiyat arttırsın diye sinyal çakmıştır göksel. Sonrası malum 8 9a kitleyecekler. Yazık. Ezilecek o paranın altında kime giderse gitsin

Bu transferi şu an Zülfo Ağa mağa kimse bilmez Twitter'da herkes prim kasma derdinde fb'nin 10 milyona çıkacağını hiç sanmıyorum istedikleri teklif düzeyine geldik bence 7.5 milyon eurolar vermemizi istiyorlardı bu transferi bitiririz bu paraya

bırakın parasını yahu. bize sol iç oyuncusu lazım sponsorlar vericek zaten parayı

7.5'a 3 tane wonderkid alirsin orta sahaya. Her ne kadar yetenek fakiri de olsa sağı ve solu yedekleyen Linnes'den de olacağız. Bilmiyorum bana çok saçma geldi bu teklif
3 tane mi ? Bulduğumuz Moder 11 milyona gitti yahu ki bilinmedik bir adama 7-8 vermektense irfana okey bence.

Yav kolpa haber ordu ne alaka adami engelleyecek. 1 gun gecikince başladılar hemen trolluge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt