Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.859
- 7.745
- 843
ARKADAŞLAR KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA BEN APONUN DEDİĞİ GİBİ BU GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ DENİLEN HERİFİN A.G.S
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sponsor direk basaksrhire sponsor olsun biz daha az maliyete alalimGaliba irfan için sponsor bulmuşuz via DM Galasevgisi
Reis ben onu yedlin için dedim ya irfana takılmıyorum ben zira bıktım kime giderse gitsin kafasındayimBeni bunca sene tanimamaniz üzücü... ama irfan da cidden 0 umudum var
Linnesi 4 milyondan asagi vermem kimseyeTeklif artmış bitmiştir transfer benim gözümde 7.5 artı linnes 10 milyon demek bu fiyatlara cikildiysa yazık bu fiyatlara çıkıp hala alamazsak daha da yazık
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Batmiyorlar ki ne kadar para harcasalar daTürkiye' de 12 milyon edecek hiç bir oyuncu yok.
Bu dakikadan sonra tek duam inşallah fb bu paralara almıştır İrfan' ı
3 tane mi ? Bulduğumuz Moder 11 milyona gitti yahu ki bilinmedik bir adama 7-8 vermektense irfana okey bence.7.5'a 3 tane wonderkid alirsin orta sahaya. Her ne kadar yetenek fakiri de olsa sağı ve solu yedekleyen Linnes'den de olacağız. Bilmiyorum bana çok saçma geldi bu teklif
Sağ bekleri yok ömer ali falan oynuyor. caicara sakat sezonu kapattı rafael de sakat sanırım onu da görmedim son maçlarda.Başakşehir sağ bekler ne durumu acil ihtiyaclari var mı ?