Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke irfan cıkıp deseki 2 takımada gitmiyorum ve kalıyorum ,gökselde pc gibi kalsa ortada.

Gökselin kaybedeceği bir şey yok Halim. şimdi satmazsa sezon sonu euro sonrası satar. iyi bir euro geçirirse talibi de artar.

Adam ben oyuncu satıyorum da demedi, biz ortaya attık ismi, sonra babası girdi devreye, sonra fener geldi.

Neden ortam çok durgun anlam veremiyorum gala sevgisi cumartesi görüşülecek dedi pazar dedik çok hareketli olur hiç bir şey yok .

Ulan kimi alırsak alalım Mayıs’a doğru beşiktaşı tutacaksınız şampiyonluğu bizden alsın diye ama yine hüsran olacak

Ortamda fbli görünce delleniyorum beyler elimde değil. Gay bir insan değilim fakat bunların götünü sikesim geliyor elimde değil. Tekrar ediyorum aramızda dolaşan antucuların alayının götüne girip ağzından çıkarayım. Bu konudaki son sitemkar mesajımdır.

Artık İrfan can gelsin lütfen yoksa arada yanlışlıkla kendisine de kayacam..

Kendi teorimi yazıyorum. Bence fener harbiden 12 milyon eurolara çıktı. Ve basakda onay verdi gibi. Ama irfan hala tercihi bizden. Bizim son teklifimizin artması veya bir oyuncu daha takasta olursa ibre tekrar bize döner diye düşünüyorum. Yapmalimiyiz ? Orası zor soru. Fenerli Twitter duyumculari da irfan onlara yaklaşınca heyecandan yazdılar bence. Yağız bir şey yazmadan keisn diyemeyiz fener için.

10'dan yukarı yazan rakamlar uydurma duruyor, bu transfer biterse 6-7 gibi rakamlara bitecek büyük ihtimalle. Ama gelse de gelmese de biz bu işten Fenerbahçe kadar zararlı çıkmayacağız bence. İrfan bize performans olarak %70-80 fayda sağlayacaksa onlara vereceği fayda en fazla %30, çünkü oynatamayacakları adamları kaybetmeye devam edecekler.

İrfan da bütün kaybolup giden oyuncuları görmesine rağmen Fener'e giderse eğer kendi bilir artık ne diyelim.

66YozgatFB'in nerde kaldigina biliyorum.

Telefon numarasi
Oturdugu adres
Coluk cocuklari esi detaylar bende mevcut, nerde calisitigi falan filan

Isteyen olursa DM atin.
At da suna guzel bir dayak cekelim. Imzami atmak isterim bu malin ustunde

Hayır bide ezik gelmiş tüm harfleri büyük yazmış, Fenerbahçe'yi fb olarak küçük yazmış, olm böyle mallıklar sadece fener taraftarına özgüdür, ezikler yapar çünkü ancak böyle şeyleri hani böyle yaparak Galatasaraylı olduğunu filan ispatlayacağını sanıyor bide tam amip.
Muhteşem tespit :D

İlk mesajımda dedim zaten bu sidik yarısı sacma diye benide bu işin içine cekiyorsun. Vedatta irfanda ihtiyacımız olan oyunculardı, bizde olmalarını isterdim planlamamız açısından gerekliydi bence.. Adamlar sırf biz almayalım diye uğrasıyorlar, bunun altında kalmamak lazım. Görüyorsun her tarafta algı yapılıyor. İrfan şampiyon yapacak oyuncu değil ama bizim ihtiyacımız olan oyuncuydu, ben kendi açımızdan bakıyorum.
Ee, ihtiyacımız var diye 5 milyonluk adama 10 mü ödeyelim ne diyorsun yani sonuç olarak?

2 oyuncumuzun kahve pa

2 oyuncumuzun kahve paylaşımları, Fatih Terim'in 'oyuncu bizi istiyor' demesi asla profesyonelliğe uymaz. Bütün kulüpleri etrafımıza çektik malesef.

İrfan Can Kahveci'nin geçmişte fenerbahçeli olduğu söylendi, bu kadar emin nasıl konuşabiliriz medya'da. Bizi istiyor diyoruz, halı sahada top oynamıyoruz milyon eurolar konuşuluyo. Önemli bir ders niteliğinde bir transfer olacak bizim aleyhimize sonuçlanırsa.
Benim anlamadığım biz niye irfan'a bu kadar sarıldık.Sanırsın gelecek formayı giyecek 96/97 HAGİ performansı verecek.Hoca çıkıp adını niye veriyor yok mu başka oyuncu kalmadı mı Dünyada orta saha?

zaten en başta yazın istiyorduk irfan can'ı. tabi o zamanlar iş ciddiye binmediği için millet burada 10-15 değeri olan adamı nasıl alacağız diyordu. iş ciddiye binince 5den fazla etmez buyuruyor kurnaz esnaf. gerek yok abi böyle şeylere.
Kimse İrfan'ın değerine 10-15 demedi burada. Başakşehir 10 istiyor o parayı veremeyiz denildi.

Iste sikebahcenin akil sir erdirilemeyen buyuklugu

Adjustments.webp
Adjustments.webp

7.5 bence İrfan için normal bir rakam. Maaşı da yüksek olmaz. Daha önce de dediğim gibi 8 milyon bence max çıkmamız gereken ücret. Scout transferine niye para harcamıyoruz diyen arkadaşlar, şu an kimse bize peşin para vermeden kaliteli scout önerisi topçuyu bırakmaz. İrfan max 8'e çıkılarak alınsın daha üstü olmayacaksa da yapacak bir şey yok. Acil orta saha ihtiyacımız var o yüzden hızlı olmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt