Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden Galatasaray için herhangi bir Avrupa kulübü veya rakiplerimizden birisinin istediğimiz oyuncuyu istemesi farketmez eğer gerçekten istiyorsak o oyuncuyu kadromuza katardık hızlı bir şekilde şimdi bundan eser kalmadı saint etienne yönetici saçma işlere girişmeyip zamalek de onurlu bir olmasaydı mostafayı da alamıyorduk şimdi ise 1 aydır uğraşıyoruz irfan için gerçekten istediğimiz belli ama alınacak mı belli değil transfer işinde eski gücümüzde de olmamız beni üzüyor.

Kuş musunuz Naci bey?

salahin babasi mi daha imanlidir ya da manenin babasi mi beyler?

Bence şuan irfan diretiyor biz için ama darlıyorlar 4 koldan cocugu. bakalım. neler olcak bu hikayennin sonunda

Göksel tam da istediği noktaya getirdi transferi. Arada kaynadı ama Taylana hala bir alternatif yok.

Ortamda fbli görünce delleniyorum beyler elimde değil. Gay bir insan değilim fakat bunların götünü sikesim geliyor elimde değil. Tekrar ediyorum aramızda dolaşan antucuların alayının götüne girip ağzından çıkarayım. Bu konudaki son sitemkar mesajımdır.

Artık İrfan can gelsin lütfen yoksa arada yanlışlıkla kendisine de kayacam..

1 gün gay olmayı dert etmezdim o Yozgat69'in
anüsünü _________

Sence nasıl veriyorlar? İlla tek tek yazalı mı göremiyorsan ne diyelim, normal işleri mi var? Üç harfli, acun, ve koç kişisel sermayelerinden veriyor gayet açık, her yönetim vermek zorunda değil, veremeyebilir. Ayrıca veriyorlar diye borçları bitmiş değil katlanarak artıyor.
Haklısında ben bizim takıma bakarım, sezon sonu kadro genişligimiz yok.. Umarım başımıza iş açmaz, ne diyelim. Böyle sacma seylerle uğrascagımıza adam gibi planlamamız olsun diyorum sonuc olarak.

Kapalı tribün lütfen sakin olalım. S.. edin kuşları niye bu kadar dert ettiniz ya. İşimize bakalım.

adamlar oğulcana giydiriyor eğer bu irfan hala ikisi de olur diyorsa daha bir şey denmez.Yarın ali koç anasını bacısını yatırsa demek ki ona da ses çıkarmaz bu

zaten en başta yazın istiyorduk irfan can'ı. tabi o zamanlar iş ciddiye binmediği için millet burada 10-15 değeri olan adamı nasıl alacağız diyordu. iş ciddiye binince 5den fazla etmez buyuruyor kurnaz esnaf. gerek yok abi böyle şeylere.
Biz kim

Aynisini yazdim. Bu kadar amatorluk olmaz. Hadi yönetimi biliyoruz da bu taylan ile ogulcan ve terim garip garip isler yaptı

Ben kap gelmeden yine de yüklenmek istemiyorum kimseye, ama işin bu fiyatlara gelmesi bile bu amatörlükten.

Gizliden Göksel ve ekibini 4-5 milyon eurolara ikna ederdin. Şimdi adam enayi değil, fenerbahçe girdi abdullah avcı bile fiyat sordu. Herkesi mıknatıs gibi çektik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt