Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKIKA: Rıdvan kalp krizinden geberdi

haberi mi hoşunuza gider ya da son dakika Irfan GS'da haberi mi?

Yargılanmadan gebermesini istemem. Yargılanmayacaksa da gebermeden önce uzun süre acı çeksin öyle gebersin. İrfan'ına da sıçayım. Midem bulandı artık her tarafta İrfan haberi görmekten. Gedson 1,5 sene kiralık haberi ya da bir 1 2 tane scout transferi beni mutlu eder şu anda.

Kaçıranlar için başkanın açıklaması arabaya binerken dikkat

sanki bunun manası uğraştık olmadı gibi geldi bana , birkaç saat kala niye öyle birşey söylesin
IMG_20210123_191011.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar biz mohammed ve yedlini unutalım diye mi irfana salça oldular bu kadar ise yaramış gibi görünüyor hala ses seda yok 2 isimden

2 oyuncumuzun kahve paylaşımları, Fatih Terim'in 'oyuncu bizi istiyor' demesi asla profesyonelliğe uymaz. Bütün kulüpleri etrafımıza çektik malesef.

İrfan Can Kahveci'nin geçmişte fenerbahçeli olduğu söylendi, bu kadar emin nasıl konuşabiliriz medya'da. Bizi istiyor diyoruz, halı sahada top oynamıyoruz milyon eurolar konuşuluyo. Önemli ders niteliğinde bir transfer olacak bizim aleyhimize sonuçlanırsa.

Bu transferin şu ana kadar olma ihtimali varsa sebebi zaten Terim'in söyledikleridir.
45 yıllık tecrübesiyle kurt gibi adam. Bu ülkede işlerin nasıl döndüğünü çok da iyi bilen biri.

Emrede toplantıdaysa fbye verdiler imza,ödeme planı cart curt son şeklini veriyolardır

Yem olayını geçti artık, hoca açık açık İrfan bize gelmek istiyor, biz de onu istiyoruz. İki taraf birbirini istiyor dedi. Prestij kaybını göze alıp böyle bir şey yapmaz ne hoca ne de Galatasaray.

Valla ali koc kadar kompleksli, dededen zengin bir beyinsiz bebe yakalasam dibine kadar aynen boyle oynarim.

Niye prestij kaybedecekmis irfan 10 milyona fb ye gidince?

Adamin 8 sampiyonlugu var , uefa kupasi var, be prestij kaybiymis, irfan gidince?

Bazılarınız gerçekten kafayı yemiş gibi davranıyor mesajlar haddi hududu aşıyor. Gidin biraz nefes alın. Saçmalama boyutunu geçtiniz.

Ulan saatler kalmış artık gün değil, bu saatten sonra açıklama arkadaşlar görüşmeler devam ediyor olmaz, ya çıkar alternatiflere yöneldik yada resmi sitemizden gerekli açıklama yapılacaktır olur, son 23 saat ne zaman imza atıcan evrak yaptırıcan da görüşmeler devam ediyor diyorsun ?

Baba bu Yedlin nerde Muhammed nerde Yedlin bitti diyorlar daha KAP'a bildirilmedi. 24 saat sonra bitiyor transfer dönemi.

Affınıza sığınarak bir şey demek istiyorum. Bugünlük kuralları biraz gevşetsek olmaz mı? Şu an kimsenin sakin olacağını düşünmüyorum boş yere sinirden ban yiyecek insan sayısı çok fazla olacak..

Başkanım hocanın lafına bakıp irfana takılı kalmayacaktınız yanlış yaptınız. Yine ortasahasız kaldık bu yüzden. Artık hoca oynar ön liberoda

Yedlin ile Mohamed gece yarısından sonra istanbuldalar. İrfanı da alıp transferi kapatacağız gibi görünüyor.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray yönetici Mahmut Recevik'i mahkemeye verdiğini açıkladı

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik bir tweet attı. Bu kişi daha önce küfür edip ceza aldı. Şerefim üzerine yemin ederim, sporcu
sağlığı benim için çok önemli. Yunan Milli Takım oyuncusu için bile demem. Sen neden kışkırtıyorsun. Onyekuru için bir şey demedim. Bu şahısı mahkemeye vereceğim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt