Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu siyaset devreye girse ali koç un tarafında mı yer alır ? Adam açık açığa gezi ye destek verdi ..siyaset devreye girmiştir bile. irfanın çok büyük dirayet göstermesi lazım.
Fernando bitik durumdaydı bizde oynamazdı daha. Ama seri'yi alsaydık bari bedavaya.Bu tarz transferler çok faydasız oldu. Ligde bütün kulüpler olmayan paralar ile transfer yapmaya çalışıyor. İçler acısı. Fernando yu bir şekilde tutabilseydik keşke.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ankara seçimlerine döndü bu transfer de iyiyce. Topu tankı tüfeği ne varsa devreye sokalımArttırıyorum Fatih hocam da gitsin kendi stadı sonuçta,yönetimin becereceği yok belli ki
19:05 19:07 bende bekliyorum maalesef. O igne duyumculari bsy demeseydi umudum olurdu. O yazdi bitti. Enim icin. Galasevgisi+ barondan + gurrpegiden haber yok cit yok
vedat murici acıklasana o zaman biraderYahu siyaset devreye girse ali koç un tarafında mı yer alır ? Adam açık açığa gezi ye destek verdi ..
Tank palet fabrikasını sabote etti..
Aslında bubların koç grubunu tasviye etmek gerek ülkeden