Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson artık sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyormuş diye haberler vardı kaç gündür yabancı medyada.

Portekiz'den atılan tweetlerde Galatasaray onun için iyi olur deniyordu ama bizim medya sürekli yalanladı bu haberleri.

Yemin ediyorum imkansız geliyor hala.

En son Lemina-Seri-N'zonzi orta sahasında böyle yükselmiştim.

Gelirse umarım sonu onlara benzemez. Fakat bu adam da Gedson be kardeşim.

Allah sakatlık kaza bela vermesin.

Evet aynen öyle diyorum az biraz topçu dan anlıyorsam. Ayrıca adama vereceksin en az 3 kiralık ücretine vereceksin en az 3 ve bu paraları verdiğin adam senin olmayacak. Son yıllarda yönetimin klasik oyunu kiralıklar. Hangisinden verim aldık? Kiralık oyuncu istemiyorum..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki İrfan sence o kadar para verilecek adam mı ?

Mesela neyini gördün ? Şampiyonlar Ligindeki hat-trick yaptığı maç harici hangi büyük maçta ne yaptı mesela ? ibb' nin şampiyon olduğu yılda dahil olmak üzere ?

367

gedson-onyekuru-yedlin takıma sınıf atlatır. hatta ben bunlardan daha önemlisi Musleramı ekliyorum. En önemlisi Musleram. İkinci yarılar bizimdir Mayıslar bizimdir!

Gedson için opsiyon falan sormayın en son Tottenham'a 4.5 milyon euroya kiralayıp 50 milyon euro opsiyon koymuşlardı :asd: Talisca tarzı düşünün 1.5 yıl şov yapıp gider

Hayırlı olsun Gedson çok sevindim,

Tolga ciğerci oraya gidiyorsabu iş bitmiştir, şimdi çocuğun emre ve alex ile ilgili söylediklerine baktım dedikleri gibi eskiden fenerli olabilir. Ve bize fenerli geçmişi olan adamlardan hayır gelmiyor, hep bi kazık atmışlardır.

Fatih hocam keşke bu kadar dillendirmeseydi de konu olmasaydı bu kadar.
Aslında bir yandan da acaba Fatih Terim bile bilemi dillendirdi bu kadar irfanı, gedson için fenerbahçe salça olmasın diye gizliden bitirdik işi. Oklar gedson'a çevrilmesin diye de olabilir bu irfan olayı.

Adamlar okadar ezik ki lazim olmayan adama bile 10 milyon arti iki oyuncu veriyor 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt