Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Hangi millet diyor? Her yerde sorun çözüldü geliyor diyor.Yahu mohammed işi noldu.Millet iptal filan diyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi millet diyor? Her yerde sorun çözüldü geliyor diyor.Yahu mohammed işi noldu.Millet iptal filan diyor?
Şunu fark ettim.Süleyman Rodop'a laf atıp da onsuz olamıyosunuz
Hocanin yanindaki tabi biraderlerden saksafoncu degil miEkli dosyayı görüntüle 111709
Biri rui costa yorgun demokrat yapsın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vazgecerlerse şaşırmamEee transferden çekildik bunlar niye hala açıklamadı kapa irfanı???

HAYDİ DESTEK ZAMANI !!!
Çünkü Koç bizim iç piyasada her transferimize çomak sokma politikası uyguluyorGalatasaray yönetimi bir karar almalı ve türkiye liginden hicbir takımdan bonservisli topcu almamali. Avrupa devleri galatasaray markasına hemen ok diyor yerelde iş siyaset , üç kağıt ile dönüyor.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslanım savaş öncesi eğitim de tamam# Zamalek Haber: Kriz bitti | Mustafa Muhammed, Galatasaray tatbikatlarına katılmak için bu akşam Türkiye'ye uçuyor
Açık açık söylüyorum , Rodop sevdalısıyım bu fotodan sonra.Şunu fark ettim.Süleyman Rodop'a laf atıp da onsuz olamıyosunuzSevdiğinizden dolayı adamla uğraşıyosunuz
![]()
Tancredi PALMERİ ULANN !!
Tancredi PALMERİ ULANN !!

Yetmez. En az 4 transfer daha lazım