Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Fernandes - 22
Mostafa Mohamed - 23
DeAndre Yedlin - 27
Halil Dervişoğlu - 21
Henry Onyekuru - 23
Takımın yaş ortalaması gençleşti. Bununla birlikte, İrfan Can'a yüksek bonservis vermedik.

bu gedsonuda onyekuru gibi galatasaray sevgisiyle delirtip kariyerinin sonuna kadar kiralayak :cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

1500x500.webp

REİS'E KOLPACI DİYENLER ONLİNE MI?

gelecek yılların kadrosu kuruldu

teşekkürler yönetim

1,5 sene süper maçlar izletsin, sonrası allah büyük.

Tabi ki satın almak zor, keyfini çıkartalım

eder'de bizde etmez . bizim oyun sisteminde en fazla bir 11'i doldurmak adina koyulan herhangi bir topcu kivaminda..
Irfan'nin yetenegine kusura bakma ama laf edemezsin .. ac seyret adam mukemmel bir sol ayak .. Emre Kilinc'i 10kez cebinden cikarir, ben duygusal bakmiyorum .. o yuzden linnes gibi adama 1,3 milyon euro senelik veriyoruz ..

Sadece ayağı var. İnan hiç oyun stilini sevmem. Ancak 3-4 milyona olsaydı gelsin derdim. Alt yapıdan bir irfan çıkartırız. Gelen oyuncuyu da tanımıyorum yorum yapamam. Türk olarak Cengiz ve Ali Akmanı ne edip yapıp günün birinde getirmeliyiz, enfes oyuncu ikiside.. ancak ikisini de şimdilik akma imkanı yok. Sadece onyeyi çok istedim bu dönem. O da geldi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok iyi oldu yedlin biraz gölgede kaldı ama uçak gibi adam. Tempolu oyunla bozarız tüm rakipleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt