Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir takım takasta kronik sakat Tolga'yı niye ister lan :D adam 10 maç varsa 2 sezon yok

Aras simdi ne diyorsun? 😃
Ben hala İrfan'ı istemediğimiz düşüncesinde değilim. Harika bir hamle oldu Gedson ama Fatih hoca ciddi ciddi istiyor İrfan'ı. İrfan'ı istediğini söylerken fırsat transferi de olabilir diyordu demek ki ikisini de istiyor. Gedson tamamen hocanın transferi zaten, ikili ilişkilerini kullanıp getirmiş belli. İsminin sızmamasının sebebi bu bence.

Her şeyi geçtim kazanan biz olalım be Koray Bey, nasıl olduğu çok da önemli değil. Kupalarımızı alalım, keyfimize bakalım, birilerini kudurtmaya devam edelim. ♥

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Bizim ulkede Orta saha oyuncularin tamami yabanci olmasindan yanayim.

mesela

Mendy - Gedson - Feghouli

Cok guzel olurdu

Bunlar kadar eziklik kompleksi olan kulüp yoktur ya güya İrfan 10a gitmiş denizi de başak yazın 4 m euroya alacakmış yani 6 milyona almışlar güya hahahahaha yazık yemin ederim hemen bi kılıf bulmuşlar bak

1612116796134.png

dinamik ve genç bir kadro

Beyler tellesten gelen para yazmıyor trnsfermrktte onuda hesap edin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu transferlere sizler gibi sevinmek istiyorum ama tek çekincem seri-lemina-nzonzi
Çok büyük bir fark var. Söylediğin 3 adam da 6 numara. 3 6 ile 4-3-3 oynamak istedik. Ama şimdi de 6 yok. :D Taylan 8 zorunlu olarak 6 oynuyor. Gedson'u tam tanımıyorum ama 10'a yakın 8. Onun yanına takımdan kimi koyarsak koyalım kanat ya da 10 orijinli. Yani full ofansif bir orta üçlü olacak.

Aytaç Salih Kaan

Yerli rotamız

Özellikle Salih son maçında iyi oynamış, yabancı sınırı da konuşuruz her türlü kadro kalitemiz sağlam oldu.

Ya arkadaşlar Onyekuru ve Muhammed’de opsiyon olayı nedir şimdi? Zorunlu mu bize mi bağlı nasıl olacak? Finaller vardı çok takip edemedim olayları

bakalim gedson nolcak opsiyon var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt