Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek korkum blöf yapan f7 geri çekilir irfan bize 7.5€+ Linnes filana itelemeye kalkarlar diye İrfan baksın işine Salih'i ucuza kapatsınlar yeter, MHY geçen sezonun en iyisidi şimdi nerede ? EmreA en iyisidi şimdi nerede ? Mehmet Topuz nerede ? İrfanda aynı kaderi paylaşır, Allah'a yakın bize uzak olsun, çok istiyorsa alsın bonservisini gelsin.

Gedson...İrfan...Taylan ortasahası iyi olurdu.

Mumkun degil olmazdi. Gedson bire bir irfan.

4141 oynayacaksan Gedson yaninda yine bir 8 numara yaraticiligi oldurur. Orada belhanda ve arda donusumlu klanilacaktir ki ideali gercek bir 10 numaradir. Tabi korkum FT emre akbabayi da kullanmaya devam edebilir.

Ama tabi net bir 6 numaraya ihtiyac var.

Yalnız sağdan, soldan, ortadan fişek gibi bir takım olduk.. Yönetim gerçekten şaşırttı, tebrik ediyorum.

Bilhassa şu İrfan meselesinin şerefsizlerin kıçına kaçması da muazzam oldu. Öyle her ota boka atlarsan böyle bir tarafında patlar işte !!

0.webp

Beyler Orkun Kökçü’yü alma durumumuz var mı.? Hollanda’lı arkadaşlar bilir bu sene iyimidir kötü müdür.?

Bazı arkadaşlar neden sevindiğimizi anlamıyor Gedson 2 yıldır pek oynayamadı diye. Öncelikle Fenerin kirli oyununa gelmeyip onları oyuna getirmek on İrfan transferine bedel. Bu ligden 10 kağıda futbolcu falan alınmaz . Yapılacak en güzel işi yaptılar , daha riskli ama daha büyük potansiyelli bir genç topçuyu getiriyoruz. Sevr gibi anlaşma yapıp İrfan'a olmayan paramızı gömmedik misler gibi. Doğru düzgün kullanamayacaklar bile kadro şişkinliğinden. Kabul edelim ki yurtiçi transferde rahat rahat kirli oyunlar oynuyorlar malum divan kurulu üyeleri ve yancısı şam şeytanı sağolsun. Burdan kaçınıp Gedson'u getirmek büyük olay. Buna seviniyoruz.
2 yıldır oynamadı diye üzülenler mi var hala? Ya Onyekuru ne zamandır oynamıyordu ama geldi sahaya adımını attığı gibi etki etti. Daha 2 gün önce şahit olduk. Bizim ligi çok büyütüyoruz kafamızda. Keşke adamların oynamayanları ile senin oynayanların arasındaki fark adamların oynamayanları lehine bu kadar açık olmasa. Ama acı gerçek işte.

Son gün de biri gelse şöyle sessiz sedasız pat diye çok şey mi istiyoruz acaba

Yönetim senelerdir ilk defa iyi transfer yapti.

sirf günü kurtarmak icin bosta olan zamani gecmis yildizlara basmadi paralari.

bunun üstüne koya koya bir iki yilda yine avrupada oynayabilecek bir kadro sahibi oluruz.
Gökhan çıra ile bi yakınlığın varmı renktaş??

Belhanda > İrfan

Birde bu adam 1 ay sakat olacak cidden hiçbir isteğim yok bu transferle ilgili, Keşke 6 aylığına Gedson'u kapatabilsek sezon sonuna kadar şov izlerdik.
Öğlen bunu yazmıştım vallahi tam istediğim oldu aşırı mutluyum, İrfan umrumda değil dedim ama Gedson'u hiç hayal etmemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt