Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defansif orta saha almak lazım.

malatyalı yusuf'tan başakşehir irfan'da kolaylık sağlansın diye vazgeçmişsek şimdi tekrar araya girebiliriz.

antep maçında top çalmakta ne kadar zorlandığımızı hep beraber gördük. topçuluğu şüpheli etebo rahatlattı bizi. düzgün bir defansif oyuncu ihtiyacı var.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Screenshot_20210131-192729_Twitter.webp

Luyindama kaliyorsa umarim hoca onu bir türlü hazirlar ve kötü rakiplere karsi oynatip piyasa degerini korur. Geri iyi oynamaya baslarsa ve Marcao satilirsa yeni sözlesme verelim ve ocak veya bir sonraki yazin Luyindamayi da iyi fiyata satma sansimiz olsun.

Daha iyi versiyonu Marcaoun yeni sözlesme imzalamasi olur, ve Luyindama kendini biraz toparlar ve yazin +10 milyona satilir.

Laaan bence acayip büyük bir tezgah var haa, sadece tahmin ediyorum tabiki de.

Bence FT, İrfan, Oğulcan, Taylan'in bu süreçteki mesajları, Göksel ile yapılan pazarlık, hepsi planlanilmis. Bence Göksel ile de danışıklı dövüş oldu. İrfan da dahil.

Bayağı bayağı el birliğiyle FB'ye ajanı gönderdik, Ali Koç'u da kazikladik zuhahah. Forvet alacaklarına İrfan aldılar.

Şimdi sıra İrfan'da, aynı R'guez gibi içerde şimdi evlat.
Böyle senaryo mümkün değil yaw. İrfanı da istiyorduk ama para yok kasada. Gedson FT in bizzat dahil olduğu transfer. Bi akıl oyunu oynandiysa terim oynadı bunu. Başarılı da oldu diyebiliriz. Belli mi olur fb de almaz belki irfanı basakda kalır. Sezon sonu alırız onu da. Hayat neden olmasın.

GSC Mobile App

baya kus kokusu aldim konudan tiner de olabilir
transferleri kötülemek icin birkac kisi var su anda konuda
forum yönetimi umarim dikkat ediyordur

Ozan sırf şu özelliği yüzünden iş yapıyor ligde herifin başka bir numarası yok
Gedson dar alanda da iyi

Ozan geniş alanda yapıyor o işi.

Form tutarsa cidden çok özel oyuncu aldık. Hoca o dönem Florentino'yu çok beğendiğini söylemişti ama adamların hızlı futbolunun asıl mucidi Gedson ve Grimaldo idi.

Umarım toparlar kendisini; bu arada fizik olarak zayıf diye düşünenler var ama değil. EPLde orta saha oynamakla burada oynamak farklı.

Arda ve Belhanda hamle oyuncusu olur. Hocanın yerinde olsa merkez sağda Feghouli oynatırım diyecem ama Belhanda'yı seviyor hoca
Yani reis bunlar işin teknik detayı tabii ki ama bana kalırsa Gedson'u sağ iç kullanmak lazım, bildiğim kadarıyla Benfica'da da sağ iç kulvarda oynuyordu

Sol iç olarak Arda mı oynar Feghouli mi Emre Kılınç mı Belhana mı orası Fatih Terim'e kalmış tabii ki ama bana kalırsa Gedson sağ iç "kendini bulursa" Emre Kılınç sol iç olarak oynamalı

Çünkü orta sahayı tutabilmek çok önemli reis Emre Kılınç'ın o mücadelesi geniş alanda oynadığı o futbol çok önemli benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt