Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson'ın oynamama konusunu yazmıştım @Berk Can da takip eder Tottenham'ı o da bilir. Bu çocuk Mou'nun ilk transferiydi ama fiziğini geliştiremedi. Sissoko Ndombele Dier bu sene gelen Hojberg gibi adam yiyen tipte değildi. Üstüne de Mou ile sorun yaşadı.Ağzından bal damlıyo Cihann
İnşallah öyle olur, şu gedson ve forvet çocuk oynamalı, 2 oyuncu kadıköy'de tarih değiştirdi (seri ve onyekuru)
Gedson Onyekuru ve Mohammed kadıköy'de fark yaratır.
Aynen, Milan UCL yapmasa belki ama imkansiz gibiKeske alsak ama adamın piyasası var üstine milanla sampiyonluga koşuyor adam. Elbet bir gun onlada buluşacağız renkdas
Evet ikisi de gelseydi keske.Aytaç Salih keşke bu transfer döneminde gelseydi, zaten kimse konuşmazdı İrfan'ı.
Yerli olarak bu iki oyuncu ile söz kesip seneye önümüzü kesmeye çalıştıklarında hazırlıklı olalım
Tinerden ziyade kuş kokusu. Bana da geldi.baya kus kokusu aldim konudan tiner de olabilir
transferleri kötülemek icin birkac gibi var su anda konuda
forum yönetimi umarim dikkat ediyordur
Taylan-emre kılınç-gedson en mantıklı 3lu bu
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetime olan kininin azaldığını, inancının arttığını düşünmekteyim.Hocanin bahsettigi firsat transferinden biri gedson. Digeri kim ? Bence bir 6 numara hamlesi yapacağız
Senin ilk defa bir transfere bu kadar sevindiğini gördümGedson dar alanda da iyi
Ozan geniş alanda yapıyor o işi.
Form tutarsa cidden çok özel oyuncu aldık. Hoca o dönem Florentino'yu çok beğendiğini söylemişti ama adamların hızlı futbolunun asıl mucidi Gedson ve Grimaldo idi.
Umarım toparlar kendisini; bu arada fizik olarak zayıf diye düşünenler var ama değil. EPLde orta saha oynamakla burada oynamak farklı.
Supriz 1 transfer daha varmis diyorlar, acaba kim?