Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EtFJ4QwXYAA1YBg.webp

Ağzından bal damlıyo Cihann

İnşallah öyle olur, şu gedson ve forvet çocuk oynamalı, 2 oyuncu kadıköy'de tarih değiştirdi (seri ve onyekuru)

Gedson Onyekuru ve Mohammed kadıköy'de fark yaratır.
Gedson'ın oynamama konusunu yazmıştım @Berk Can da takip eder Tottenham'ı o da bilir. Bu çocuk Mou'nun ilk transferiydi ama fiziğini geliştiremedi. Sissoko Ndombele Dier bu sene gelen Hojberg gibi adam yiyen tipte değildi. Üstüne de Mou ile sorun yaşadı.
Benim korkum Gedson-taylan-X üçlüsünde X'in top kesici biri olması lazım elimizde o yok şu anda.

ya beyler bilmiyorum ama bu irfan işi tam bitti gibi gelmiyor bana bir dümenler dönebilir o işte.İrfan hala kesin şikecilerde değil kap yok ortada.Belli olmaz Galatasarayımız olduğu yerde her türlü süprize hazır olmak gerekir

Supriz 1 transfer daha varmis diyorlar, acaba kim?

Gedson dar alanda da iyi

Ozan geniş alanda yapıyor o işi.

Form tutarsa cidden çok özel oyuncu aldık. Hoca o dönem Florentino'yu çok beğendiğini söylemişti ama adamların hızlı futbolunun asıl mucidi Gedson ve Grimaldo idi.

Umarım toparlar kendisini; bu arada fizik olarak zayıf diye düşünenler var ama değil. EPLde orta saha oynamakla burada oynamak farklı.
Senin ilk defa bir transfere bu kadar sevindiğini gördüm

Ben pek izlemedim ama videolardan gördüğüm kadarı ile hızlı oyuncu

Bu doğruysa eğer hemen hesap yapalım. İrfan 25.5 yaşında maks 7.5 sene top oynar senelik kaça geliyor. 12/7.5=1.6m Euro eeee Fernandes kaça 1.33m Euro. Diceksiniz ki biz irfanı satardık. Biz irfanı filan satamazdik arkadaşlar kandırmayın kendinizi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt