Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson dar alanda da iyi

Ozan geniş alanda yapıyor o işi.

Form tutarsa cidden çok özel oyuncu aldık. Hoca o dönem Florentino'yu çok beğendiğini söylemişti ama adamların hızlı futbolunun asıl mucidi Gedson ve Grimaldo idi.

Umarım toparlar kendisini; bu arada fizik olarak zayıf diye düşünenler var ama değil. EPLde orta saha oynamakla burada oynamak farklı.

grimaldo fena birseydi delik deşik etmişti resmen..
millet saçmalıyor ya premier lig idmanı yemiş adamlar burada mı zorlanacak .. Tottenham verim aldığı oynattigi adamı birakip sana kiralanmasina mi müsaade edecekti tabi ki atıl adamı verecekler gördük işte onyekuruyu maça cikmayan adam geldi 2 tane çaktı .

Screenshot_20210131-213145.webp

Ben bunlarla rakip oldugum icin utaniyorum adamlar utanmiyor yav

Ozan sırf şu özelliği yüzünden iş yapıyor ligde herifin başka bir numarası yok
Bunun yanında şut denemesi, kornerlerde çıkıntılık yapıp arada bir çok önemli goller atması, bir de hızını aldığı zaman bir omuzda yıkılmaması gibi özellikleri de var aslında yahu. Anca faul ile yıkabiliyorsun adamı.

Ama teknik namına bir şey yok işte.

Son düzenleme:
Gedson'ın oynamama konusunu yazmıştım @Berk Can da takip eder Tottenham'ı o da bilir. Bu çocuk Mou'nun ilk transferiydi ama fiziğini geliştiremedi. Sissoko Ndombele Dier bu sene gelen Hojberg gibi adam yiyen tipte değildi. Üstüne de Mou ile sorun yaşadı.
Benim korkum Gedson-taylan-X üçlüsünde X'in top kesici biri olması lazım elimizde o yok şu anda.
Bu malatya'dan istediğimiz adam o beklentileri karşılar mı ki

Gedson dar alanda da iyi

Ozan geniş alanda yapıyor o işi.

Form tutarsa cidden çok özel oyuncu aldık. Hoca o dönem Florentino'yu çok beğendiğini söylemişti ama adamların hızlı futbolunun asıl mucidi Gedson ve Grimaldo idi.

Umarım toparlar kendisini; bu arada fizik olarak zayıf diye düşünenler var ama değil. EPLde orta saha oynamakla burada oynamak farklı.
gedsonun boku bile yeter. onyekuruyada bitik diyorlar celimsiz diyorlar. hiz teknik zeka onemli

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler biz yinede Tolga Ciğerci paketinin içine Akbaba’yı da ekleyip Taşak’a itelemeye çalışsak yemezler mi acaba?
Haydi Fener son bir şarkı istiyoruz senden. Bir ihtimal daha var o da sıçmak mı dersin..🎤

grimaldo fena birseydi delik deşik etmişti resmen..
millet saçmalıyor ya premier lig idmanı yemiş adamlar burada mı zorlanacak .. Tottenham verim aldığı oynattigi adamı birakip sana kiralanmasina mi müsaade edecekti tabi ki atıl adamı verecekler gördük işte onyekuruyu maça cikmayan adam geldi 2 tane çaktı .
Yedlin de iyi iş, EPL temposunu tatmış adam üst seviyesi belli.

Gedson ise world class potansiyelli adam zaten beni sevindiren de o.

Yine de top kapacak oyuncu eksiğimiz var hala maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt