Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla yıllardır bu tür hamleler yapmamız gerektiğini söylüyorum. Onyekuru mesela seviyesi belliyken alıp geliştirdiğimiz bir adam oldu, bunlar artarsa Avrupa takımları da bize bolca böyle adamlar yollar. Benfica'dan Ferro da alınsa o da iyi olacaktı.

Tapusunu alamasak da kiralık oyuncu transfedi böyle 1.5-2 sene olmalı. Hatta sonraki satıştan da %10 pay koydurmalıyız.

Bunu düzenli hale getirip Avrupa'ya geliştirici olacağımızı göstermemiz lazım.
Onyekuru'da elimizde 15 milyon eurolardan açılmıştı, şimdi satın alma opsiyonu 50 filan deniliyo.

Bakarsın 1,5 sene sonunda yine kiralarız, eğer kulübünde düşünülmezse. Burda yapacağı performans onu üst noktalara götürür bir nevi ama bu bizim için kötü olacak tabi. Win - Win oluyo bi şekilde, ama elde tutamıyoruz.

Dürüst olmak gerekirse ortasahanin Taylan Gedson ve Irfan olmasını isterdim. Irfan'in olmamasini üzüntüyle karsilamakla beraber, Gedson'un transferine fazlasıyla sasirdim. Yapabileceğimizi tahmin etmiyordum cunku. Irfan'a 7-10 milyon bandında para bayilmadigimiz ve bunu Fener'e caktigimiz icin de sevindim cunku hiçbir Türk futbolcu suan futbol piyasasında o paralar etmez. Anlayacağınız degisik ruh hali icerisindeyim :)

Emre Belözoğlu & Ali Koç ve Göksel Gümüşdağ üçlüsü arasında İrfan Can vs. Rui Costa & Mou ve Fatih Terim üçlüsü arasında gerçekleşen Gedson Fernandes transferi :love:

Bi Melo tarzında futbolcuya ihtiyacımız var...

Yousuf olabilir umarım şapkada bi tavşan daha vardır

Onyekuru'da elimizde 15 milyon eurolardan açılmıştı, şimdi satın alma opsiyonu 50 filan deniliyo.

Bakarsın 1,5 sene sonunda yine kiralarız, eğer kulübünde düşünülmezse. Burda yapacağı performans onu üst noktalara götürür bir nevi ama bu bizim için kötü olacak tabi. Win - Win oluyo bi şekilde, ama elde tutamıyoruz.
Şu salağı paylaşıp durmayijn ya

GSC Mobile App

Aynen seviyor Mou'yu baya. Bizim oyuncuların Fatih hocaya baktıkları gibi bakıyorlar orada Mou'ya. Ama Mou bir ara silmişti Ndombele'yi. Hatta Juve teklif falan yapmıştı. Dediğin gibi bir şekilde yararlanmanın yolunu buldu ama. Birazdan Brighton maçı var. Umarım kaybederiz de bu güzel günü Mou çöpünün kovuluşuyla kapatırız :D
Kane yok, sağlam bahanesi var. Mou'yu kolay kolay yollamaz Levy, sağlam tazminat maddesi korkutuyodur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt