- 18 Temmuz 2009
- 81.991
- 239.486
- 5.263
Duyum vermeyi sevmem de Florentino takibimizde.Yazın da Gedsonun ekürisi Florentinoyu zorlasak aslında cuk diye oturur
Monaco kullanmamaya devam ederse ve ŞL vizesi alırsak isteyeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum vermeyi sevmem de Florentino takibimizde.Yazın da Gedsonun ekürisi Florentinoyu zorlasak aslında cuk diye oturur
Onyekuru'da elimizde 15 milyon eurolardan açılmıştı, şimdi satın alma opsiyonu 50 filan deniliyo.Valla yıllardır bu tür hamleler yapmamız gerektiğini söylüyorum. Onyekuru mesela seviyesi belliyken alıp geliştirdiğimiz bir adam oldu, bunlar artarsa Avrupa takımları da bize bolca böyle adamlar yollar. Benfica'dan Ferro da alınsa o da iyi olacaktı.
Tapusunu alamasak da kiralık oyuncu transfedi böyle 1.5-2 sene olmalı. Hatta sonraki satıştan da %10 pay koydurmalıyız.
Bunu düzenli hale getirip Avrupa'ya geliştirici olacağımızı göstermemiz lazım.
Oda yazın kısmetseYazın da Gedsonun ekürisi Florentinoyu zorlasak aslında cuk diye oturur

Bu hamle tüm transferlerden değerli.Galatasaray, Muslera ve Marcão ile sözleşme uzatacak. (Ajans 1905)
Bosver lan bait oldu xd@Musap Aydinli sözümü de unutmadım bu arada irfan sikecilere gitti gibi.. transfer dönemi bitiminde banlayabilirsin son gün heyecanını da yaşayalım da öyle![]()
Şu salağı paylaşıp durmayijn yaOnyekuru'da elimizde 15 milyon eurolardan açılmıştı, şimdi satın alma opsiyonu 50 filan deniliyo.
Bakarsın 1,5 sene sonunda yine kiralarız, eğer kulübünde düşünülmezse. Burda yapacağı performans onu üst noktalara götürür bir nevi ama bu bizim için kötü olacak tabi. Win - Win oluyo bi şekilde, ama elde tutamıyoruz.

Kane yok, sağlam bahanesi var. Mou'yu kolay kolay yollamaz Levy, sağlam tazminat maddesi korkutuyodurAynen seviyor Mou'yu baya. Bizim oyuncuların Fatih hocaya baktıkları gibi bakıyorlar orada Mou'ya. Ama Mou bir ara silmişti Ndombele'yi. Hatta Juve teklif falan yapmıştı. Dediğin gibi bir şekilde yararlanmanın yolunu buldu ama. Birazdan Brighton maçı var. Umarım kaybederiz de bu güzel günü Mou çöpünün kovuluşuyla kapatırız![]()
En iyi transferler bunlar olur..Galatasaray, Muslera ve Marcão ile sözleşme uzatacak. (Ajans 1905)
Ben bu transfer döneminde Aytaç Salih diye direttim çok, şu malatyalı bile gelse çok efektif bir orta saha olacak.Ömeri verip ortalama bi transfer bile 6 aylığına iş görür
Şu hesabi sikayet eder misniz
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah'ın kekoları 12 milyon euro'ya Tisserand yerine bir stoper alsalar şampiyon olacaklardı ne gerizekalı bir camia bu![]()