Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İRfan en çok çalım atan oyuncuymuş taakiii Gedson gelene kadar. Bu arada Yedlin harika transfer tebrik ediyorum bizimkileri rosieriin oyun stilini beğenenler Yedline hayran kalır.

Hocamızın açıklamalarını merak ediyorum. Bizi bilgilendirmek için sözünü verdiği ''Galatasaraylıları bilgilendirmek adına beyaz gömlek giyebiliriz'' açıklamaları yaparsa bu hafta tadından yenmez.

Fatih hocanın yaptığı açıklamanın ne kadar gereksiz olduğunu gördük. Para kimdeyse futbolcu oraya gider. Her türlü omurgasızlık beklenir ve hakkıdır da. O yüzden bizi istiyor, sağlam duruyor falan hikaye.
Bir futbolcunun aktif para kazanacağı yaş Maksimum 35 o da kendine iyi bakarsa. İrfan haklı. Voleyi vurmak istedi vurdu. Artik fenerden sonra 1 takima daha gider bilemedin 2 ondan sonra da inzivaya çekilip keyfine bakar.

Uman çok korkuyorum en son seri için çok övüyorduk cacık çıkmadı şimdi de eminim bu gedsonu izleyen kimse yok ama herkes çok istiyor şahsen hiç izlemedim ama bos oyuncu değildir umarım gerçekten izleyen varsa bak gerçekten nasıl bir yapısi tarzı ıyi özelliklerini söyleyebilir mi?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aspor basaksehire gecti irfan icin

Daha sonradan İtalyan basını ve ALi Naci 1,5 yıl dediği aklımıza gelince şu şekil biz keyfimize devam ettik :D
24141.jpg
Profil fotomun muhteşemliği ile büyülenmiş gibisin 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt