Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde benim anlamadığım yönetim neden çekingen davranıyor bonservissiz oyuncu almak konusunda. Al kardeşim yerli yabancı karışık ucuz oyunculari uygun sözleşme ile 5 tane al 2 si tutsa kardir. Diğer 3ü de bonservis parasi getirerek anadolu kulüplerine. Yillardir Galatasarayimin bu tutumunu anlayamam. Bonservissiz oyuncu candır.

beyler 1.5 senelik mi 6 aylık mı, baya bilgi kirliliği var yardım

Gokselin Galatasaray cekildi birden vs aciklamasi bosuna degildi..Yani fenerin eli kuvvetlendi o yuzden ucuza verdik demek istedi.Yani sonuna kadar zorlamaliydik erken cekilmeyip..Ne diyolarsa son kez bize donun deyip 10 milyon mu verdiler iyi vermisler satin biz cikamayiz gibi..Masada tek kalip
5 6 ya bitirmiş olabilirler...

Isin guzel tarafi, seneye Fenerbahce yine Avrupa'da olamiyacak bunu Fenerli arkadaslarim da kabullenmis artik. Her sey Super Lig icin diyorlar :asd:

aspordaki nasil muhabir olmus lan daha iki satir kelimeyi söyleyemiyor

Beyler iyi hos ama twitterda uc bes bizim trolcu tayfalarin gazina gelmissiniz belli ki ..

Bizde ki Turk futbolculara bi bakin .. Omer B/Emre Akb/Emre K. .. sunlarin 3u bir Irfan Can etmez .. edemez ..

Takimimiz full yabanci .. iki mac sonra herkes baslar yabanci siniri diye .. +++++ bizdeki topcular kiralik .. seneye yine yeniden bir transfer savasina gircez yonetimle... keske alabilseydik .. vereydik emreleri .. omeri , linessi ..

ve inanin 12 felan vermezler vermedilerde .. en fazla 7/8
Sonuçta yabancı sınırını 6 yapmayacaklar değil mi?

8 yaparlar max.

Taylan, Kerem, EmreK ilk onbir için,

Okan, Arda, Oğulcan, Taşdemir, Halil, Akbaba, Ömer yedek için.

10 tane yerlisi var GS'in.

Şu an bile bayağı bir yerli oyuncumuz var. Yazın da Kaan, Kenan, Ali Akman, İsmail Çokçaliş, Salih, Dorukhan gibi oyunculardan bir kaçını cozebilirsek çok da bir şey kaybetmemiş oluyoruz aslında.

FB'de de benzer bir yerli rotasyonu var, Ozan, İrfan, Serdar Aziz, Nazım, Mesut, Caner, Gökhan, Ferdi, Altay 9 tane yerlisi var FB'in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt