Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferro da olasa cok iyi olurdu. Dış basın valencia nın görüştüğünü olduğunu GS nin sonradan devreye girdiğini yazıyordu.

Ferro ne kadar henüz Lyundamanın tüm fiziksel defansif özelliklerine henüz sahip değilse de Donk un çok önün de olacaktı ve zamanla o arayı da kapatacaktı. Ayağı zaten kadife. İstedikleri kadar press yapsınlar ellerine verecektik herkesin

pek mutlu gibi degil. mal bi 6 ay daha kalsaydin
yoo çok mutlu

1612122875341.webp

ne hali varsa görsün
biz kendi işimize bakalım

İrfan Fener’de hiçbir halt yapamaz adam isteksiz bi kere bakalım nası çıkarıcaklar bu kazığı

İrfanin maliyeti
7 milyon euro sezon sonu deniz icin 4 milyon zorunlu satin alma oyuncu sakatlanirsa basak uzerine para verecek

Başakşehir senide yazdım olum kenara

önce fbyi yenip yukarılara tırmanıp fbyide kaosa sokup şampiyonluktan uzaklaştıracakken yattın

irfanıda gittin bunlara verdin bizi 1 ay uğraştırdın boş yere viscayıda vermedin

tam koyacakken gsli okanı kovup fbli aykutu getirdin bizim maç öncesi

tek ön libero alternatifiimiz yusufuda elimizden aldın

yazdım olum seni

yazdım...

önümüzdeki maç bunlara hatay gibi çakmak lazım,galibiyete inanmayan otobüse binmesin

Nzonzi'yi de 1+1 kiralamamış mıydık
Öyle bir şeyler olabilir belki

Ben de Soso'yu o bölgede düşünüyorum ama sakatlıkları artmaya başladı, daha tempolu ve enerjik birisi olsun istiyorum. Ama önden önce @Cihan Ağzıkara 'nın bahsettiği profilde birisi gerekiyor
Bilemiyorum o bölgeye soso’dan daha iyi birisi olmaz bence ama şimdi gidip ofansı kısıtlı birini alırsak da kısır kalabiliriz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt