Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var mı başka yapılacak transfer? Varsa bekletmeyin insanları halledin son gün olmadan bitirin işin son dakikaya kalmasın iş.

Emre Beles acikladi, Irfan'nin A dan Z ye kadar tum sulalesi Fenerliymis. Hepsini arastirmis sormus :asd:

Hocamız, irfanda bizi istiyor derken hepimiz bu futbolcu tayfasının dini imanının para olduğunu biliyorduk. Hoş o da biliyordu tabi. Benim için hiç sürpriz olmadı hatta sevindim böyle bir kazıktan kurtulduğumuz için. Neyse şimdi en ufak bi kötü performans gösterdiğinde fenerli taraftarların kendisine nasıl söveceğini görür gibiyim.

EtFdcyJW4AI0n98

EtFdcyNXIAISORX

takipten çıkmışlar irfanı fenaaa

Herşeyi geçtim bu adamlara yaptığı büyük terbiyesizlik İrfandan bir ışık almadan o gol sevincini yapacak kadar akılsız değil ya bu adamlar..

Taylan la oğulcan in kızdıkları içinmi sildi saniyosunuz sizden cekiniyorlar beyler

Herşeyi geçtim bu adamlara yaptığı büyük terbiyesizlik İrfandan bir ışık almadan o gol sevincini yapacak kadar akılsız değil ya bu adamlar..

herif beklemiştir bizi bence. zaten son günlere kadar uzadıysa razı olmadığı için uzamıştır.

ama bizde para yokken bu işin olması mümkün değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt