Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.949
- 17.315
- 1.838
Hahahahahahahaahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 tane vursa 3ü girer yapmayın be abi
nasıl mesutu alamaları için gustavo maaşında indirime gittiyse mesuttu dzekonun gelmesi için maaşında indirime gidecektir.Fb dzekoyu nasıl alacak takımın komple maaşını düşürecekler heralde
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi billahi iyi fikirBoupendza ya 10 vereceğimize 17,5 verip komple kulübü alalım bari uydu takımımız olur.... Ekli dosyayı görüntüle 111908
?gedson totthennam a gitmiş o tren kaçtı yazmayın kadroya...
sol taraf komple , sol iç ve 10 numara da oynayabiliyor , sivrilen bı özelliği pek yok ama , görev adamı ve takım oyuncusu , işini yapar Sasha İliç gibiGeçende gördüm bu Alioski sol öndü ne ara sol bek oldu?
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa Bielsa, Hocam'ın Riera'yı gibi sol bek yaptığı gibi onu öyle mi kullanıyor?
Robinson stoper oynuyor bu sene iyi oyuncudur düzdür ama kapı gibidir alınma mantığını anlamadım bence yalandır.
Sarı kart cezası vardı galiba ondan kadro da yokOkay yokuşlu bize gelecek bence bugün kadroda degildi
Hatay ili ilgili değil de ne dediklerinin farkında değiller. Herkes haddini bilecek.Sadece Muslera>Komple Hatay şehri
Ne anlatıyor bunlar
Bu adami begenmeyen tas olsun falcao bu vurusu yapsa kaiyeri biter
Diagnenin yanına gidiyor deniyordu.Okay yokuşlu bize gelecek bence bugün kadroda degildi