Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
büyük kolpacı cıktı buda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linç yemiyceksem bende begenmiyorum.rakip pres yaptıgı zaman dar alanda yeterince sakin kalamadıgını,top kapma becerisinin de yeterince iyi olmadıgını düşünüyorum.güzel uzun pas atıyor yalan yok ama genel olarak fazla beğenmiyorumTaylan'ın yerine mi? Adam takımın en iyisi.
Hocam nasıl bir futbol aşkıdır bu ciddi ciddi Bodo glimt maçlarını mı izliyorsunvalla ben çok beğeniyorum bodo glimt takımını maestrosu oyunu yönlendiren bir kaptan keşke gelse.
yat uyu yarın iş var yanlış dişi çekersin sonraAli Naci yine gotunden uydurmuş yani fb maçında kesin yok dedi durum belirsizmis
Bildirim sorunu sizde de var mı ?
Bu sefer fena patladım. Kabul ediyorum. Zaten bir daha böyle işlere kalkışmam.![]()
Takim les gibi onlarda dususte seneye seni utandirirlarkeske onlar direnmeseydi hahahahh
Bildirim sorunu sizde de var mı ?
Renktaş savunma arkası diyoruzda onye gelene kadar hızlı topçumuz yoktu ilerde yav bi saracchi vardı belki bu konuda bi gelişim gösterebilir bakalım.Taylan mutlaka oynamalı sadece alternatif lazım .. adam neredeyse her maç 90 dk sahada buna can dayanmaz bu kadar formdayken yerine adam istemek mantıklı gelmiyor.. Her tarafa yetişmekten canı çıkıyor rakip ceza alanıyla orta saha arasındaki tüm dönen toplari Taylan topluyor tek başına ..Cikislarda dikine kısa paslardan cekinmiyor..Bir de şu savunma arkasi pasları daha sık ve özgüvenli atsa tadından yenmez ..
Onyekuru geldi daha cok deneyecektirTaylan mutlaka oynamalı sadece alternatif lazım .. adam neredeyse her maç 90 dk sahada buna can dayanmaz bu kadar formdayken yerine adam istemek mantıklı gelmiyor.. Her tarafa yetişmekten canı çıkıyor rakip ceza alanıyla orta saha arasındaki tüm dönen toplari Taylan topluyor tek başına ..Cikislarda dikine kısa paslardan cekinmiyor..Bir de şu savunma arkasi pasları daha sık ve özgüvenli atsa tadından yenmez ..
Hocam ciddi ciddi İrfan'la görüşmüş müydün?Bu sefer fena patladım. Kabul ediyorum. Zaten bir daha böyle işlere kalkışmam.![]()
Girdiler .. haberi bile çıktı..Yaw bunlar neden Falcao transferinde araya girmediler?
Keşke o zaman araya girselerdi.
Üstelik 1 ay sürmüştü zamanları da vardı tüh be![]()
Evet bir renkdaş beni alıntılamış bildirim yok gezerken lan diyorum bana cevap yazmışBildirim sorunu sizde de var mı ?