Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan'ın yerine mi? Adam takımın en iyisi.
linç yemiyceksem bende begenmiyorum.rakip pres yaptıgı zaman dar alanda yeterince sakin kalamadıgını,top kapma becerisinin de yeterince iyi olmadıgını düşünüyorum.güzel uzun pas atıyor yalan yok ama genel olarak fazla beğenmiyorum

Fb Bu sene şampiyonlar ligine gidemezse... külliyen battılar....

Malum şampiyonlar ligine direk katılımın son senesindeyiz..

Şampiyonlar ligine dirrk gidemezlerse koçların aliye direk dalar icra memurları

atih Karagümrük SK

@karagumruk_sk

·
4s

Futbol Kamuoyuna Futbolcumuz Fatih Kurucuk’un bonservisini hiçbir yere satmadık ve satmayacağız. Fatih’in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini Kasım ayından beri uzatmaya çalışıyoruz; ancak Fatih ve menajeri tarafından henüz olumlu bir dönüş alamadık. Çalışmaya devam edeceğiz.

Fatih Kurucuk

@kurucukfatih

·
4s

Belki de hayatımın en mutlu,en gururlu gününü yaşıyorum. Allah nasip ederse bundan sonra Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim. Bu süreçte gelişimim için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sayın başkanım Süleyman Hurma'ya çok teşekkür ediyorum.

bu nasıl iş kulüp açıklama yapıyor satamayacağız diye aynı saatlerde oyuncuda açıklama yapıyor

Taylan mutlaka oynamalı sadece alternatif lazım .. adam neredeyse her maç 90 dk sahada buna can dayanmaz bu kadar formdayken yerine adam istemek mantıklı gelmiyor.. Her tarafa yetişmekten canı çıkıyor rakip ceza alanıyla orta saha arasındaki tüm dönen toplari Taylan topluyor tek başına ..Cikislarda dikine kısa paslardan cekinmiyor..Bir de şu savunma arkasi pasları daha sık ve özgüvenli atsa tadından yenmez ..
Renktaş savunma arkası diyoruzda onye gelene kadar hızlı topçumuz yoktu ilerde yav bi saracchi vardı belki bu konuda bi gelişim gösterebilir bakalım.

Taylan mutlaka oynamalı sadece alternatif lazım .. adam neredeyse her maç 90 dk sahada buna can dayanmaz bu kadar formdayken yerine adam istemek mantıklı gelmiyor.. Her tarafa yetişmekten canı çıkıyor rakip ceza alanıyla orta saha arasındaki tüm dönen toplari Taylan topluyor tek başına ..Cikislarda dikine kısa paslardan cekinmiyor..Bir de şu savunma arkasi pasları daha sık ve özgüvenli atsa tadından yenmez ..
Onyekuru geldi daha cok deneyecektir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt