- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
yani yarin dis ülkeden kimseyi getiremezsin 17ye kadarBence transferi kapatik allah taylanı sakatlikdan cezadan korusun alternativi yok cok da iyi oynuyor nazar degmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani yarin dis ülkeden kimseyi getiremezsin 17ye kadarBence transferi kapatik allah taylanı sakatlikdan cezadan korusun alternativi yok cok da iyi oynuyor nazar degmesin
Sen şimdi karıda beklersin.Luyi satışı +Patrick berg,aaron boupendza bir de stoper hamlesi bekliyorum son gün bakalım neler olacak
Yazılımcı açığı varsa renklendir renktaş
Bütün gün takip ettim forumu. Bir kaç kişi dışında hepinizle gurur duyuyorum. Bu irfan sacmaligini dönen dolapları son derece vakur karşılaştınız... Böyle kahpeliklerin döndüğü her sezonu Galatasaray kazanır. Gerisi hikaye.
Boş verin pirius zaferini kutlasin fener. Öyle zavallı bir camia ki ismini duymam midemi bulandırıyor.. Kendilerine bir alternatif simülasyon evreni kurmuşlar. Yetmişli yıllarda şikeli başarılarla kazandıkları şampiyonluk lar nedeniyle kendilerini hâlâ Türkiye nin en büyük takımı sanıyorlar. Geçmiş te yaşıyorlar... Jean Boudrillard bunu çok iyi anlatır kitaplarında. Bütün kudurukluklari bu yüzden Türkiye nin en büyük takımı Galatasaray bunu kabul edemiyorlar. Allah kerim Fatih Terim . Şampiyonuz rahat olun
Hadi inşallahFbli değil herkesle fotoğraf çekiliyo.İçiniz rahat olsun..
![]()
akıma bizde katılalım o zamanKuş olmadıgını kanıtlama akımı mı başlasın o zamanEkli dosyayı görüntüle 111943
Ekli dosyayı görüntüle 111942
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gedson var ya işte.Hala takimda duran top kullanan topcu yok yav en buyuk sorun bu
O kunuda ben rahatım.
Ulusal bilinen bir forumun sahibiyim. Orada paylaşacağım foto ile fotonun bana ait olduğunu ıspat edebilirim![]()
Güzel soru. İnsan oraya toplam bağış bişey yazarGStv'de sol üstte bağış miktarı yazıyor.
Bişey soracağım.
28.012021 = 5.170.782
31.01.2021= 5.255.402
31 Ocak tarihinde yazan rakam toplam rakam mi yoksa sadece 1 günlük rakam mi?
Yani şimdiye kadar toplam 10.426.184 lira mı topladık yoksa 5.255.402 mi?
Kusura bakma da tam bir yw..... Tipi varEkli dosyayı görüntüle 111921
Yazik lan adam baya aglamis .. gozler sismis .. uzuluyorum .. adamin gercekten hayaliydi ogulcan/taylan.. ARDA && Fatih Terim gibi efsaneyle calismak .. inan bana cok kotu bir his ..
Çilek havası varBence transferi kapattik artik
Satis ta yapmamiza gerek kalmaz
Dişlerini de görmemiz lazımakıma bizde katılalım o zamanEkli dosyayı görüntüle 111951
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi forum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmi imzalar icin evet. Lisans islemleri 00.00'a kadar.Yarın 17.00 bildirim için son değil mi
bugün daha doğrusu