- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Kaplan koy . Tigre = falcaoBeyler 2 saat evvel dayı oldum. Kucağıma vermek istediler almadım. Adını falcao koydurtmuyorlar ne yapmak lazım?
Kafayi teeeeeeer temiz yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaplan koy . Tigre = falcaoBeyler 2 saat evvel dayı oldum. Kucağıma vermek istediler almadım. Adını falcao koydurtmuyorlar ne yapmak lazım?

Linnes ile vedalaşsak keşke.
??Pazardan aldım Falcao
Eve geldim Mbaye Diagne
İşte bu gerçekten olabilir. En büyük korkum bu. Monaco'nun santrafor transferini bir an önce yapması gerek artık. Ben Yedder mi olur artık orasını bilemem.Gözümün önünde ahmet bulutla birlikte tr ye dönmüş, havalimanında herkesin bayramını kutlayan ancak falcao transferinin monaco golcü bulamadığı için gerçekleşmediğini anlatan apo beliriyor.
Mutlu olacakmissin gibi bi hisse kapıldımGözümün önünde ahmet bulutla birlikte tr ye dönmüş, havalimanında herkesin bayramını kutlayan ancak falcao transferinin monaco golcü bulamadığı için gerçekleşmediğini anlatan apo beliriyor.
Mutlu olacakmissin gibi bi hisse kapıldım
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte bu gerçekten olabilir. En büyük korkum bu. Monaco'nun santrafor transferini bir an önce yapması gerek artık. Ben Yedder mi olur artık orasını bilemem.
İyi mi bu herif?Bennasser ile de gorusuyormuşuz auwww
66YozgatFB - 10.08.2019 14:37 |
|
Fizik saglam 10 milyOn piyasa degeri gecen sene st.etiennede oynamis saglam birine benziyor iki yilligina kiralanabilirİyi mi bu herif?