Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Yani satista olan forvetler arasinda demek istedimHarry kane bugun iki tane atti nami diger hurricane
Gerci bence Falcao, Kane'den daha klas bir forvet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani satista olan forvetler arasinda demek istedimHarry kane bugun iki tane atti nami diger hurricane
Karagalara bak be!
Bizim kendi sahamızda zar zor 2 gol attığımız takıma nerdeyse full paf takımları ile 2 tane atmışlar bile.
Koskoca yaz dönemi eksikleri tamamlayıp kötü oyunumuza çare bulmak varken.
Babel,şener ve jimmy gibi vasat ve bitik oyunculara bütün paraları verdik.
Arayı açmak varken yine kendi elimizle rakipleri ayağı kaldıracağız
Optimum zamanlarini goz onunde bulundurursak bence de falcao.Atleticodaki falcao>şu anki harry kane.Yani satista olan forvetler arasinda demek istedim![]()
Gerci bence Falcao, Kane'den daha klas bir forvet.
Yav bide diyorki bana, Luyindama demedim dikkat edersen luyindama dedim diyorBu emir mor denilen bebenin ilk mesajlarından kuş olduğu belliydi çok geç kalındı
Desene 420.yildizimizi takinca donecekler aramiza4218 senesinin Şubatına Kadar Banlanmışlar şuan adminden bilgi geldi

rnkdas senle aynı gun kayıt olmusuzDesene 420.yildizimizi takinca donecekler aramiza
İki tane 8 numara oynayamaz miyiz? Belhanda da tam bir 10 numara değil sonuçta. 3 tane 8 numara gibi olmaz mı?
Fm 19da premier ligdeki her oyuncunun değeri abartı yüksekBu Zanka bu kadar kötü topçu mu fm 19da baktım 18 m euro değeri var
Adamin Turkiyedeki suriyeli sayisi kadar takipçisi var. Helal olsun.Radamel Falcao
Facebook: 12.560.773
Twitter: 17.180.701
Instagram: 12.057.492