Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı biz istemiştik sanırım 2-3 sene önceSon Dakkika
Resmi bir bilgidir
Kolarov Transferi Fbye OLMUYOR
yeni rota Riza Durmisi Anlasma Tamam
Adam zaten bizim kanaldan oraya gitti.aspordaki spiker kerem de fanatik cimbomluymuş
adamı afişe ettiler cep telefonu arka planı hagi imiş
![]()
![]()
![]()
Belhanda varken ülke bir belhandayi daha kaldiramaz abi, bennasser gelmesin belhanda giderse gelsinCheick doucoure lens
Mehmet ozcan es-es
Bennasser monaco
Bu ucluyu alin getirin kapatalim transferi

GS TV'de calisiyordu zaten .aspordaki spiker kerem de fanatik cimbomluymuş
adamı afişe ettiler cep telefonu arka planı hagi imiş
![]()
![]()
![]()
futboldan da pek anlamam ama burda futbol tartısıyorumSen niye mimar forumlarına giriyon bro bırak mimarlar tartışsın
Gelsin knk boşver belhandanın ayak işlerini yaparBelhanda varken ülke bir belhandayi daha kaldiramaz abi, bennasser gelmesin belhanda giderse gelsin
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ben belhandayi begenirim o adam tam bir futbol turnosolu yani insanlar ondaki eksiklikleri soyleyecem diye olani goremiyorlar zaten o eksikleri de olmasa fabinho degil belhanda oynardi hendersonla.Belhanda varken ülke bir belhandayi daha kaldiramaz abi, bennasser gelmesin belhanda giderse gelsin
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bisey bilmiyorum, eski isimin ekmegini yiyorum olarak anladim benEvren Göz: “Falcao işi gayriresmi olarak tamam. İstanbul’a gelerek imza atacak. Bu iş bitti. Artık resmiyete saatler kaldı.”
Evren Göz: "Daha genç, uzun ve atletik bir orta saha alacak Galatasaray. Kayserispor'dan Mensah da radarda.”
Sen olayı çok yanlış anlamışsınPaylaştıklarım tamamen HİSSİYATTIR
Ne diyorduk..
Galatasaray bir his takımıdır..
Hayırlı geceler..
Mensahı önceden istemiş olabiliriz ama artık bir ilgimiz bence yok el birliği ile fenere aldıracağız iyi oyuncu orası ayrıEvren Göz: “Falcao işi gayriresmi olarak tamam. İstanbul’a gelerek imza atacak. Bu iş bitti. Artık resmiyete saatler kaldı.”
Evren Göz: "Daha genç, uzun ve atletik bir orta saha alacak Galatasaray. Kayserispor'dan Mensah da radarda.”