Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Diagneyi almadığınız için, hiç komik değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 bin adet forma satar mıyız renktaşlar cevaplar mısınız ? ( ama kısa süre içinde mesela falcao açıklandıktan 2 hafta sonraya kadar )
130 lira kulübe kalıyormuş 130x100000=13 milyon tl yapar bu da güncel kura göre 2 milyon euro yapıyorSatarız yüksek ihtimal. Ülke çalkalandı falcao diye daha gelmeden yazdırmaya başladı millet.
Sen fener macindaki garry i mi izledin yanlislikla saridaşBeyler seri fulhamdaki gibi daha seri değildi kupa macında bayağı yavaştı acaba sıkıntı mı var?
genclerden sadece atalay kaldi bu sezon
Ben bile alacağım düşün artık bu arada gs bonusa taksit imkanı var mı acaba bilen arkadaşlar söyler mi?100 bin adet forma satar mıyız renktaşlar cevaplar mısınız ? ( ama kısa süre içinde mesela falcao açıklandıktan 2 hafta sonraya kadar )
Kral herşey iyi hoş ama taraftar çıldırdı KralArda’yı istiyorKuşlar istedi diye kediler ölmez rengim. Durmak yok yola devam.![]()

yıllardır yapılan bir turnuva kardeşim bu ama mecnun odyakmazın fb sevdasından her 3 senede 1 çağırırlar feneriFener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.
İki takımlı kupa mı olur lan?
Geçmiş olsun dostum, hoş geldin.21 günlük askerlik vazifemizin sonuna geldim ancak doğruyu söylemek gerekirse askeri nöbetten çok Falcao nöbeti tuttum ama hala gelmedi namıssız bizim şafak geldi o gelmedi artık biz sevenlerini daha fazla üzmemesini temenni ediyorum
Monte carlodaki türkler apoyu takip ediyormuş![]()
Favori SivasFener artık kupa alabilsin diye kıçlarından kupa uydurmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.
İki takımlı kupa mı olur lan?
Ekli dosyayı görüntüle 55119