Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum alinma ama bi sorum olacak:

Siz bunlari yazarken ciddi ciddi inanarak mi yaziyorsunuz yoksa Falcao isminin heyecanindan dolayi mi yaziyorsunuz?

Benim tüm egitimim bu islerle gecti ve bunlari okuyunca komik duruma düsüyorsunuz farkina varmadan.

Ya cikin deyin ki, Falcao yildiz isim, izlemek istiyoruz ne olursa olsun fln yine birsey demem..

Ama bu konulardan anliyormus gibi yazip anlamamak komik oluyor.
Kardeşim sen de alınma ama demek ki eğitimin yeterli düzeyde değil. Neden olması gerektiğini sana açıkladım. İnanıp inanmamakla alakalı bir şey değil bu. Ne kadar tanınırlığın ne kadar izleyicin varsa o kadar reklam alırsın. Bu dünyada her göz önünde olan işte vardır. 100 bin izleyicin varsa ona göre sponsor 1 milyon izleyicin varsa ona göre sponsor 100 milyon izleyicin varsa ona göre sponsor alırsın.
Falcao senin izleyicini arttıracak itibarını yükseltecektir. Kendisi tabi ki beni heyecanlandırıyor her Galatasaray taraftarı gibi.
Bu ülkeye Hagi geldi sana UEFA kupası kazandırdı, Sneijder ve Drogba geldi sana UCL Çeyrek Final oynattı itibarını tanınırlığını yükseltti. Falcao neden bize bir şeyler katmasın.

bir kaç sene önce mecburiyetten stoperde mehmet topal oynamasi gerekiyordu

simdi merih ozan kabak gibi stoperlerimiz var, bugün caglar da full maç oynamis iyi de oynamis

keske daha once parlasaydilar

Bizim yonetim sinavdan onceki gune kadar ders calismayip son gun ders ogrenmeye calisan ogrenci gibi. Bu kulup cok daha caliskan, cok daha kalifiye elemanlari hakediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt