Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
Uyandım hala falcao gelmemiş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidip Falcao ile foto çekiliyor, medyada yayınlıyor, açıklama gelmeden İtalya'ya uçuyor. Kıçı kırık bir hazırlık maçı için hem de. Amaç ne şimdi burda yani bizi çıldırtmak mı?
Bakayoko, fred iyi top yapar kesicidir ama bize yetmez. Bakayoko gibi yıldırıcı lazım
RezillikGidip Falcao ile foto çekiliyor, medyada yayınlıyor, açıklama gelmeden İtalya'ya uçuyor. Kıçı kırık bir hazırlık maçı için hem de. Amaç ne şimdi burda yani bizi çıldırtmak mı?
Transfer bitmiş muhtemelen renktaş.Yoksa anlaşmayı yarıda bırakıp uçmazdı.Fotoğraf da çekildikten 1 gün sonra servis edildi zaten anlaşmayı beklemişler.Abdürrahim'lik bir iş kalmamıştır İtalyaya geçmiştir o daGidip Falcao ile foto çekiliyor, medyada yayınlıyor, açıklama gelmeden İtalya'ya uçuyor. Kıçı kırık bir hazırlık maçı için hem de. Amaç ne şimdi burda yani bizi çıldırtmak mı?
Fred seksi olsada, Bakayoko derim.
Seri - Belhanda yı tamamlar
bunun devamı ne? Ben kulüp başkanından haber bile alsam sizin kadar kendime güvenmem.Falcao 16 ağustosta gelecek milletin leş duyumcularına inanıyorsunuz.Buraya yazıyorum gelmezse..
Oyun kurucu yok, Cl'de sıkıntı yaşanır lig neyse dePeki bakayoko - seri - fred olsa orta saha,
Çok şey istedim galiba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
salı çarşambaya ertelenmiş beyler
Tam tersi aslinda. Boyle gencler alacaksin ki 30 milyonluk satis yapabilesin.
Bırakın da insanlar biraz romantiklik yaşayabilsin.Hala mı 19.05 romantikliği
Albayrak havalimaninda 2 cümle kursaymis madem herkes Falcao yu almaya gidiyor derken. Ne yani bu fotoğraf işi normal ve gerekli bir şey mi? Bonservis vermek istemiyorsak neden 2. başkan kameralar önünde Monaco'ya uçuyor. Ben Falcao hala neden gelmedi diye eleştirmiyorum, süreci saçma sapan yönetiyoruz lafım buna.Kap açıklaması mı gelsin hiçbir şey olmadan ?
Aşama bunların hepsi Monaco iyice ümidi kessin , bonservis falan istemesin diye yol yapılıyor koskoca 1 yıldız gelecek Adem Büyük transferi gibi 2 günde bitsin diye bekliyorsunuz ki Adem bile daha uzun sürmüştür.
IQ seviyen anlamaya yetmemiştir. Anlaşılması zor bir şey yapmadım. Burada Seri geldiğinde sadece Seri'den oluşan ilk 11'ler kurmuştu birkaç kişi esprisine. Yani kalede de Seri var forvette de kanatta da... Ben de ilk 11'deki her oyuncu için aynı şeyi yaptım ve normal kadromuzu 4-2-3-1 olacak şekilde yerleştirdim dikkatli bakarsan. Sol kanatta 11 tane babel sağ kanatta 11 tane feghouli var anlaşılması zor bir şey değil. Tek resim halinde olmadı büyük olduğu için ben de ikiye böldüm. İşsizlik dersen işsizlik..açıkcası ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım ama en büyük hayali m.topal ve belhanda için kralhanda yazan birinin forveti en fazla m.erdinç olur kusura bakma..
Dediğin en mantıklısı. Falcao ailem ile gelirim onlar bi gelsin dediyse Albayrak işi bittiği için dönmüş olabilir. Ama bir engel yoksa bu durumda kap açıklaması da gelebilir, hala yok.Transfer bitmiş muhtemelen renktaş.Yoksa anlaşmayı yarıda bırakıp uçmazdı.Fotoğraf da çekildikten 1 gün sonra servis edildi zaten anlaşmayı beklemişler.Abdürrahim'lik bir iş kalmamıştır İtalyaya geçmiştir o da
Bakayoko
Fred
Benasser
Cuellar
Bu 4'den birisi gelecek.
[/QUOTMilan Baldji yazın bir yere