Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip Falcao ile foto çekiliyor, medyada yayınlıyor, açıklama gelmeden İtalya'ya uçuyor. Kıçı kırık bir hazırlık maçı için hem de. Amaç ne şimdi burda yani bizi çıldırtmak mı?

Kap açıklaması mı gelsin hiçbir şey olmadan ?

Aşama bunların hepsi Monaco iyice ümidi kessin , bonservis falan istemesin diye yol yapılıyor koskoca 1 yıldız gelecek Adem Büyük transferi gibi 2 günde bitsin diye bekliyorsunuz ki Adem bile daha uzun sürmüştür.

Gidip Falcao ile foto çekiliyor, medyada yayınlıyor, açıklama gelmeden İtalya'ya uçuyor. Kıçı kırık bir hazırlık maçı için hem de. Amaç ne şimdi burda yani bizi çıldırtmak mı?
Transfer bitmiş muhtemelen renktaş.Yoksa anlaşmayı yarıda bırakıp uçmazdı.Fotoğraf da çekildikten 1 gün sonra servis edildi zaten anlaşmayı beklemişler.Abdürrahim'lik bir iş kalmamıştır İtalyaya geçmiştir o da

Tam tersi aslinda. Boyle gencler alacaksin ki 30 milyonluk satis yapabilesin.

Böyle bir yatırım için ilk başta en az 50m transfer bütçelerine çıkabilmek gerekiyor. FFP olmasaydı bile transfer dönemlerinde genelde ortalama 20-25m civarlarında bütçelerimiz oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
En azından 3-4 yıl üst üste cl ye katılıp en az 2 kere de gruplardan çıkabilirsek mali olarak rahatlarız.
Bu arada FFP olması bence bizi daha mantıklı hareket etmeye de teşvik ediyor açıkçası. Yoksa Muriç-Deniz Türüç ikilisine parayı basıp alırdık.
FFP denetlemesinde olan bütçelerde sözleşmesiz oyuncular, kiralama, düşük bütçeli scout transferleri ve Ozan Kabak gibi altyapı satışlarına mecbur bırakıyor bu sistem.

Kap açıklaması mı gelsin hiçbir şey olmadan ?

Aşama bunların hepsi Monaco iyice ümidi kessin , bonservis falan istemesin diye yol yapılıyor koskoca 1 yıldız gelecek Adem Büyük transferi gibi 2 günde bitsin diye bekliyorsunuz ki Adem bile daha uzun sürmüştür.
Albayrak havalimaninda 2 cümle kursaymis madem herkes Falcao yu almaya gidiyor derken. Ne yani bu fotoğraf işi normal ve gerekli bir şey mi? Bonservis vermek istemiyorsak neden 2. başkan kameralar önünde Monaco'ya uçuyor. Ben Falcao hala neden gelmedi diye eleştirmiyorum, süreci saçma sapan yönetiyoruz lafım buna.

açıkcası ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım ama en büyük hayali m.topal ve belhanda için kralhanda yazan birinin forveti en fazla m.erdinç olur kusura bakma..
IQ seviyen anlamaya yetmemiştir. Anlaşılması zor bir şey yapmadım. Burada Seri geldiğinde sadece Seri'den oluşan ilk 11'ler kurmuştu birkaç kişi esprisine. Yani kalede de Seri var forvette de kanatta da... Ben de ilk 11'deki her oyuncu için aynı şeyi yaptım ve normal kadromuzu 4-2-3-1 olacak şekilde yerleştirdim dikkatli bakarsan. Sol kanatta 11 tane babel sağ kanatta 11 tane feghouli var anlaşılması zor bir şey değil. Tek resim halinde olmadı büyük olduğu için ben de ikiye böldüm. İşsizlik dersen işsizlik..

En büyük halim Topal'lı bir kadro ve forvet de Falcao olacak sana mı soracağım neyi isteyeceğimi, onu geçtim bu yazdığımı ciddiye mi aldın yani, peh. :))
Belhanda özeline gelirsek seveni de var sevmeyeni de var sen sevmeyebilirsin, akhisar maçında kıçımızı toparlayanın o olduğunu hatırlatırım.

Belhanda kariyerine 6 numara başlamış bir adam sonra 8 sonra 10 yapmışlar, en iyi olduğu dönemde kanada yakın oynuyordu, bize geldi Sneijder yerine 10 numarayı verdiler, futbolu sadece şuttan ibaret sananlara ya da onu geçtim sneijder gibi biri elden çıkınca aynı tipte ve klasta bir oyuncuyla yerini doldurmanın çok kolay olduğunu sanan andavallara yangın malzemesi verilmiş oldu böylece. Bu adam modern 10 numara gibi saçma bulduğum yorumları yapacak değilim ama boktan bir oyuncu değil sizin dediğiniz gibi. Şimdi Falcao için nasıl ölünüyorsa Sneijder de öyle adam ve daha gençti, bizim kalibremizde takımlarda gidince hemen benzeri tak diye getirilemez.

Son düzenleme:
Transfer bitmiş muhtemelen renktaş.Yoksa anlaşmayı yarıda bırakıp uçmazdı.Fotoğraf da çekildikten 1 gün sonra servis edildi zaten anlaşmayı beklemişler.Abdürrahim'lik bir iş kalmamıştır İtalyaya geçmiştir o da
Dediğin en mantıklısı. Falcao ailem ile gelirim onlar bi gelsin dediyse Albayrak işi bittiği için dönmüş olabilir. Ama bir engel yoksa bu durumda kap açıklaması da gelebilir, hala yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt