Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon yine oluruz, öle kuşlar börtü böcekler çakallar heveslenmesin. Hocam takar alayına kapağı. Benim isteğim Avrupada başarı. Fakat şöylede bi durum var adamların en sıradan takımlarının bile maliyeti, bizim 3 büyük takımın tolamına eşit nerdeyse. Biz 2 sene evvel 40 milyona takım yeniliyoruz, gecen sene nerdeyse küme düşecek olan Monaco zart diye aynı parayı sadece forvete yatırıyor, bizim ayılıp bayıldığımız Falcaoyu bırakarak.
Alt yapıdan işi çözelim desek, alayı vitaminsiz.
Emre Mor inşallah nazar değmez, aynen devam aslan parçası. Onuda ite kaka zorla bağıra bağıra aldırdık tesmen bizim tepeden akıllılara. Denizi alcaklardı bide yerine.

Kesinlikle katılıyorum. O fotoğrafı medyaya servis ettikten sonra Falcao'yu getireceksin. Kaç kere geldi dendi hala gelen giden yok. Transfer yattı da demiyor hiçbir yer. Monaco'nun Instagram'da "CİMBOMBOM" yazan Falcao'yu ikna etmek istemesi de ayrı komik. Eğer ikna ederler de Falcao orada kalırsa zaten sokayım öyle transfer dönemine afedersin. Bazı şeyler anlamıyorum artık.

Ayrıca "Bu kadar acemi işbilmeze beceriksize rağmen nasıl başarılı oluyoruz?" diye sormuşsun. Bunun da cevabını "Fatih hocamıızn sırtından ne zaman inecekler?" diye kendin vermişsin. Fatih Terim sayesinde başarılı oluyoruz.
Aga düşünsene Monchi, Feghi istiyor talip oluyor ve gelip bizim Fegh ile resim çekiliyor, inst da takip ediyor, beğeniler falan atıyor, sonra almadan gidiyor.
Onu varya o kulüp binasından içeriyi bırak önünden de değil şehre sokmazlar

ligde bizden şampiyonluk alacak takım yok
Bir Falcao bir de 6 numarayla en az 7-8 farkla şampiyon oluruz. Savunma kurgumuz da oturursa 10 üstüne çıkar fark. Çünkü geçen seneki Başakşehir yok. Emre'yi Fener'e göndermek zorunda kalmaları zaten onlar için sezonu başlamadan bitirdi. Şimdi İrfan Can'ı çektiler oraya ama İrfan Can 10 numarada daha efektif oynayan bir futbolcu. 8 numarada yerler onu. Fenerbahçe desen Sivas maçında gördük ne yapabildiklerini. Kruse, Altay, Ferdi ve Emre dışında adamları yok. Ferdi'yi de kiralayacaklardı mallar. Geçen sene oynatmadıkları adam hepsinden iyi oynuyor. Buradan da anlayabiliriz Ersun Yanal'ın nasıl mal bir adam olduğunu. Senin elinde Ferdi varken sen gittin Zajc'a 6 milyon para bayıldın. Şimdi de oynatmıyorsun ve satmaya yer arıyorsun. Rezillik. Deniz Türüç falan aşırı ağır. Belli ki bizim 2017-2018 sezonundaki olayı yapmak istiyorlar solda hızlı bir Rodriguez ve sağda daha aklıyla oynayan, Garry'e göre daha ağır ama atakları yönlendirebilecek, yeri gelince sert şut atıp, duran topları kullanacak, 10 numarada da oynayabilen çok çalıma girmeyen bir kanat olarak düşünmüşler. Bu da Deniz. Ama Deniz'in 2017-2018 Galatasaray'daki karşılığı Feghouli onun 8-10 gömlek üstünde işte kalite olarak. Tarz olarak aynı adam olabilirler ama kalite farkı var maalesef. Onlar çok zorlanırlar yine bu sene de. Yani geçen sene biz ne kadar üstünsek Fener'den yine aynı şekilde üstünüz. Ama biz 7 iken 8 olduysak onlar da 3'ken 4 oldu. En azından düşüncem uzun haftalar boyunca 15. sıralarda falan kalmazlar. Bunda da Emre'nin katkısı olacak maalesef. Beşiktaş'a gelirsek hiç bir fikrim yok onlarla ilgili. Tek bildiğim Abdullah Avcı'nın Başakşehir'deki sistemini oturtması için en azından 1-2 yıla ihtiyacı olduğu ve Beşiktaş taraftarlarının bu sabra sahip olmadığı. Bu yüzden Avcı sezon sonunu göremeden ayrılır Beşiktaş'tan. Zaten Orhan Ak olayları falan da dinecek gibi görünmüyor. Vodafone Park'taki maçlarda büyük olaylar dönecek Orhan Ak ve taraftar arasında. Hele bir iki Anadolu takımı İstanbul'da galip gelirse bunlara karşı seyredin eğlenceyi. Şimdiden kola, çekirdekleri hazırlayın. Trabzonspor ise kapalı kutu. Çünkü çok kaliteli adamlar aldılar ve altyapısından da pırlanta gibi çocuklar yetişiyor ve yetişmeye de devam edecek. İyi bir yola girdiler altyapıya geç de olsa önem vererek fakat Trabzon garip bir şehir futbol açısından hepimizin bildiği gibi. Her şey olabilir. Kestiremiyorum.

Bukadar yazdım tepkiliyim ama mevcut yönetime de destekliyorum, canla başla çalışıyor bu açık ve net. Fakat okyanusu gecip derede boğuluyorlar. Getirin bu işlerden anlayan uzman birini Haldun Üstünel tarzında biri veya ta kendisini. Fatih hocamız istemezlik yapmaz yahu deselerki biz bu tür işlerde acemi kalıyoruz bizim branşımız farklı, sadece buişlere bakacak adama hocamda karşı çıkmaz bilakis sevinir yükü hafifler. İnanın bana şuana kadar aldıklarımız GALATASARAY ismine markasına geldi, dini imanı para olanları görüyoruz sahada.

Ben transferler bittikten sonra her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. En azından sorunlarımızın %85-90'ının. Bu takım Ekim başında fena bir takım olacak bence ama bitmesi lazım Falcao ve ön libero transferlerinin. Hatırlarsanız 2011'de Fatih Terim geldiğinde Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimiz maça kadar pek bir şey koymuyorduk ortaya. Sonra 4-4-2'ye döndük o maçta diye hatırlıyorum Emre, Engin, Semih bir anda parlamıştı. O sene de iyi girememiştik sezon. Hatta ilk hafta İBB 2-0 mı ne yenmişti. Sonra Muslera'nın elleri küçük mevzuları başlamıştı vs. Fatih Terim ne dedi bize kış ve yaz transfer dönemlerini bekleyin dedi. Şimdi yapılan transferler yapılmazsa ve sonrasında Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde her gelen ezerse, ligde de ilk 2'de olamazsak o zaman konuşuruz yine yandık, bittik diye ama bana 2011-2012 sezonunu hatırlatıyor şu yaşananlar.

İnşallah senin dediğin gibi olur. Senin gibi inanıyorum diyemem. Şampiyon olabiliriz yine, ona inanıyorum. Ama keyif veren bir futbol izleyeceğimizi beklemiyorum. Takım sürekli geriye gidiyor futbol olarak. Akhisara karşı diş geçirebilmek için Falcao ve Bakayoko'ya ihtiyaç yok. Doğru bir oyun sistemiyle eldeki kadro ile 5-0 yenebilmesi lazım 2. Lig takımını. Onun için diyorum transferle çözülmeyecek sorunlar var diye.

İnşallah senin dediğin gibi olur. Senin gibi inanıyorum diyemem. Şampiyon olabiliriz yine, ona inanıyorum. Ama keyif veren bir futbol izleyeceğimizi beklemiyorum. Takım sürekli geriye gidiyor futbol olarak. Akhisara karşı diş geçirebilmek için Falcao ve Bakayoko'ya ihtiyaç yok. Doğru bir oyun sistemiyle eldeki kadro ile 5-0 yenebilmesi lazım 2. Lig takımını. Onun için diyorum transferle çözülmeyecek sorunlar var diye.
Ya tamam da Akhisar karşısında kötü bir Galatasaray vardı. Yani Akhisar Bourdeaux veya Panathinaikos'tan iyi takım mı? Değil. Ama onlara karşı Akhisar'a karşı oynadığımızdan daha iyi oynadık. Denizli maçında belli olacak bu olay. Real Madrid de Fenerbahçe'den 3 gol yedi. Ama Sivas yemedi. Oluyor öyle şeyler yani. Hele bi transferler gelecekse gelsin, Denizli ve Kayseri deplasmanları bir geçsin sonra konuşalım bu konuları.

Doğru bir oyun sistemi konusunda da haklısın bir yerde. Oyun sistemini oturtmamız gerekiyor ama belki de gelecek oyunculara göre şekillenecek oyun sistemi. 2011 yılını örnek vermiştim mesela. Emre Çolak ve Engin baytar gibi orta saha özellikli iki adam olmasaydı hocanın elinde 4-4-2'ye geçip rakipleri tarumar edemezdik. Bekleyelim bakalım. İlk yarı kötü geçerse yangın yapmasını da biliriz elbet. :D

Son düzenleme:
Hocam takımda lakaitlik var maç seçiyorlar gibi. Dikkat ettim yeri garanti olanlarda var bu. Fegh i ayrı tutuyorum ve Belhandayı da. Son hazırlık ve kupa maçlarını kast ediyorum. Bakın mesela Jimy, Emre, Adem, Ömer, nasıl çırpınıyorlar forma için.

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

——————————————————

Ya Monaco bir uza be kardeşim. Önce Falcao'yu son bir ikna turları, ardından bizim görüştüğümüz oyuncuya sulanmalar. Özellikle yapıldığını düşünüyorum ben kesinlikle Monaco yönetiimi tarafından. Sonunda gerçekten diplomatik kriz çıkarttıracaksın sizin krallıkla Türkiye arasında. Kıllattın iyice.

——————————————————

Zaten ülkemize gelmek istemiyordu galiba. Gelmesi için ikna edebilcek biri olaydı iyiydi.
Falcao yu ki gelirse cümbür cemeat tüm mahalle ve ayrıca ismimizle ikna ettik. Artı bide Ahmet Bulut, Mendez

La ligi düşünen yokki zaten kadro kalitesi olarak bize yakın 1 takım bile yok ligde.Şampiyon olacağımız kabak gibi ortada.Cl de bu orta saha ve bekler çok düşündürücü.1 bakayoko yetmez orta sahaya.2 tane sert adam lazım.Artı gelip giden en kötü 1 sağ bek gerekiyor.Yoksa işimiz yaş cl de.

SICAK HABER | 🔥

Monaco, Wissam Ben Yedder transferi için Sevilla ile 40 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

(L’Equipe)

Gecenlerde Fatih Altaylı bi paylaşım yapmıştı, bizim talip olduğumuz futbolculara yada bağlı bulundukları kulüplere satmayın veya gitme gibisinden bi kulis vari şeyler yapılıyormuş. Banegada fln olmuş bu olay. Hatta başkanlar fln nezlinde.
Çok acayip pis işler dönüyor galiba, ve karşılarında kurt işi bilen canavar gibi bizden bi adam yok.
Bu koçu kastetti galiba, alamıyorsan aldırtma taktiği yapıyorlar gibi geldi. Ticari ilişkileri fln ortaya koyuyorsa el altı rüşvet mi veriyo yoksa bilemedim ama masa altında çooookkkk oyunlar dönecek bu sene ahada buraya yazıyorum.

Ya tamam da Akhisar karşısında kötü bir Galatasaray vardı. Yani Akhisar Bourdeaux veya Panathinaikos'tan iyi takım mı? Değil. Ama onlara karşı Akhisar'a karşı oynadığımızdan daha iyi oynadık. Denizli maçında belli olacak bu olay. Real Madrid de Fenerbahçe'den 3 gol yedi. Ama Sivas yemedi. Oluyor öyle şeyler yani. Hele bi transferler gelecekse gelsin, Denizli ve Kayseri deplasmanları bir geçsin sonra konuşalım bu konuları.

Doğru bir oyun sistemi konusunda da haklısın bir yerde. Oyun sistemini oturtmamız gerekiyor ama belki de gelecek oyunculara göre şekillenecek oyun sistemi. 2011 yılını örnek vermiştim mesela. Emre Çolak ve Engin baytar gibi orta saha özellikli iki adam olmasaydı hocanın einde 4-4-2'ye geçip rakipleri tarumar edemezdik. Bekleyelim bakalım. İlk yarı kötü geçerse yangın yapmasını da biliriz elbet. :D

Transfer için yangın yapılır. Ama kötü futbol için yangın yapmanın faydası olmaz. Teknik ekibin neden böyle gerilediğimizi iyi analiz edip çözüm yolları araması gerekir. İster 4-4-2, ister 4-2-3-1 oynayalım. Ama takım halinde oynayalım. Takım haline hücum ve savunma yapalım Sahaya iyi yayılalım, alanları iyi parselleyelim, lakayt oyuncuları yedeğe çekelim, mahalle takımı gibi herkes kafasına göre bir şeyler yapmasın.

Gerileme dönemi bitsin artık. Bir sistem oturtup ilerleyelim. Bu takımın izlenecek bir tarafı kalmadı. Gına geldi artık sinir bozucu futbolu izlemekten.

Kimse CL'de başarı hayalleri kurmasın. Acı ama gerçek bu maalesef. Oradakiler ile aramızda büyük bir uçurum var.

Bu mali şartlarda 4. torbadaki takımların bazıları hariç hepsi bizi zorlar. 1 ve 2. torba zaten bizim takımı paspas eder.

Bizim için önemli olan lig ve şampiyonlar liginden gelecek olan sabit katılım geliri.

Bu gelirlere çok ihtiyacımız var ve bu gelire ulaşmanın en kısa yolu ligde şampiyonluk.

O yüzden bizim en az 2 sene daha şampiyon olup belli bir gelir seviyesine ulaştıktan sonra ancak CL'de üst tarafları zorlayabiliriz.

Makas çok açık ve FFP kıskacındayız. Bunun en kısa kurtuluşu ligde şampiyon olmak.

CL'de büyük takımlardan fark yemeliyim yeter yani rezil olmayalım yeter bizim için.

Çünkü CL bizim için amaç değil araç. Biz oranın gelirine muhtacız o yüzden lige asılıp yine şampiyon olmalıyız.

Bazıları şampiyonluktan sıkıldım CL'de başarı istiyorum falan demiş :asd:

Çabuk unutmuşlar ligde rezil olduğumuz dönemleri. Açıp izleyin 2015, 2016 senelerini o zaman şampiyonluk yeniden kıymetli gelecektir.

Son düzenleme:
30 yaş üstü oyunculardan yavaş yavaş kurtulmamız gerekiyor. Nagatomo formsuz, Donk istikrarsız, Selçuk jubileci, Mariano ve Kostas bitik. Kostas ve Mariano'yla yollar hemen ayrılmalı. Donk, Selçuk ve Nagatomo'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Selçuk bırakacak, diğerlerinin de kontratını uzatmaya hiç gerek yok. Sezon genelindeki performanslara göre Adem, Şener ve Jimmy gibi oyuncular da gönderilebilir.

Çabuk unutmuşlar ligde rezil olduğumuz dönemleri. Açıp izleyin 2015, 2016 senelerini o zaman şampiyonluk yeniden kıymetli gelecektir.

rakipler 2016'da olduğu kadar güçlü olsa şu futbol ile şampiyon olmamız imkansız. Biz iyi oynadığımız için şampiyon olmuyoruz. Rakip yok resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt