Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Fernando diyor gecen sene icin ac bak bakalim Fernando kac mac oynamis bizi sampiyon yapsin tamamen ezbere bi konusma hadi ilk senesinde iyiydi gecen sene kartlardan sakatliklardan ortalikta yoktu takimi iki kisi sampiyon yapmistir Onye ve Feg .
Defans? 2. Devre gol yemedi doğru dürüst

Bu saydığın isimlerden Falcao’yu bağımsız tutuyorum. Burada işleri biraz daha fazla menajerler halletti. Oyuncu tarafında da bizi fazlasıyla isteyen bir kişi var. Pato transferini ben zaten hiç ciddiye bile bindiğini düşünmüyorum.
Görüştü yüzyüze. Daha ne kadar ciddi olacak.

falcao diye diye asıl eksikleri unutuyoruz ve dünkü tablo cıkıyor bizim sorunumuz forvet ve falcao degil bize ne falcaodan

gelmezse gelmesin takımın ortasahası bombos

Sorun Falcao değil, takım oynamıyor.
Burası zaten herkesin malumu. Dünkü oyunu beğenen bir tane Galatasaraylı yoktur. Takımda basan yok ileri topla kateden yok. Feghouli’ye belki bu kısımda haksızlık yapamayız ama sol açığa adam geçen bir kanat mutlaka şart. Orta sahada da kesinlikle pas yapandan çok kesici bir adam lazım. Takımdaki stoperler dahil birçok isim zaten pas yapma konusunda iyi.

Defans? 2. Devre gol yemedi doğru dürüst
fernando n dıaye yanlıs yerlerde oynatılıyordu aynı serı donk ınadı gıbı.

fernando sakatlıktan dondu gercek yerıne gectı fernando son 5 6 mac cok ıyı katkı verdı. Son 6 haftalarımız meşhur zaten :)

fernando ıyı futbolcuydu ama duzenlı oynayacak fızıksel kalıte yoktu gıtmesı dogru oldu

Bizim sorunumuz hakemler konusunda hep savunma yapmamiz. Hic karsi atak yapmiyoruz. Bizim dillendirmemiz gereken diger takimlarin lehine yapilan aleni hakem hatalarini gozlerine sokmak. Koca sezon onca hakem hatasindan konusulan Rize ve bjk maci :)
Yonetim pasif, yorumcular pasif :)

Burası zaten herkesin malumu. Dünkü oyunu beğenen bir tane Galatasaraylı yoktur. Takımda basan yok ileri topla kateden yok. Feghouli’ye belki bu kısımda haksızlık yapamayız ama sol açığa adam geçen bir kanat mutlaka şart. Orta sahada da kesinlikle pas yapandan çok kesici bir adam lazım. Takımdaki stoperler dahil birçok isim zaten pas yapma konusunda iyi.
Boş alan yaratıp, topu oralara taşıyamıyoruz. Boş alan yaratmak çalımla değil takım olarak hareket etmekle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt