Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıs ayından beri yöneticilerimiz açıklama yapıyor eksiklerimizi belirledik görüşmelere başladık vs vs vs şurda ligin başlamasına bir hafta kaldı hala transfer işleri tamamlanamadı 1 ay banega ile oyalandık 1 ay falcao ile oyalanıyoruz ama takımın hazırlık maçlarındaki hali ortada ne akhisar maçında ne de diğer hazırlık maçlarında iyi oynamadık şimdi transfer yapılacak adam gelecek bu seferde yok uyum sorunu vs diye 1 ay daha kötü futbola bahaneler uyduracağız.

Beyler

91d8c8cf1b901c09f292ddac81e162f8.webp

Mümkün değil.
Oyuncu ile ön protokollar imzalanıp sözler kesilmiştir.
Mümkün.

Jardim en son Monaco’da 442 oynadığında neler olduğunu herkes biliyor. Falcao-Mbappe ikilisi ortalığı toz duman etmişti.

Islak imza atılmadan Monaco vermeyebilir. Ama böyle bir şeyi Falcao’ya yapmaz. Bugün tekrar gitmek istediğini ifade ederse, yarın KAP gelir.

3 hafta sonra eleştirsen ne değişecek ki?Eleştiri yerinde doğrudur ve şu an geç kaldıkları için eleştiriyi hak ediyorlar.3 hafta sonra eleştiri yapsan da bir şey fark etmez

O saatten sonra kulübü yaksan ne fayda. Bu takımın 2 orta sahaya ihtiyacı var. Ayrıca taktiği ve formasyonu da değişmeli

3 hafta sonra da "bundan sonra bize desteklemek düşer" "sinerjiyi bozmayın" vs deyip yine eleştirilerin önünü tıkayacaklar.

DağıIalım yavaştan herhangi bir cacık olacağı yok çünkü.

Monaco taraftarlarının bir kısmı Falcao gidici diyor diğerleri Falcao kalsın ya da kalabilir diyor.
Monaco forumlarından geliyorum ( Link atarsam ceza alırmıyım bilmiyorum)

Falcao dan bagimsiz gelsin gelmesin transfer 20 gun sonra bitiyot

Orta saha yok gecen bir isimde yok
Sponsor yok gecen bir isimde yok
Forma tanitimi yok yapilirmi muamma
Diagne gitmedi gidecekmi belli degil
Mitroglu duruyor gidecekmi belli degil
Ozonrawofor kiralanamadi en ilginc kisim bu bedava kiralanamadi
Diagne gitmezse eksiyi kapatmak icin kim satilacak

Bana yonetim bu sorulari cevaplasin falcao gelse bu sorunlar cozulmuyor

20 gunde bunlarin hepsini yapsinlar anitlarini dikicem net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt