Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.572
- 5.710
- 2.108
Transfer konusunda biri çıkıp açıklama yapıp taraftarı rahatlatması gerekiyor, Hasan Şaşın yaptığı gibi doğru olmak zorunda da değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmuyorsa benim icin sorun olmaz ama taraftarin büyük bölümü yönetime agir sallar gibi
Bitti veya bitmedi falcao gram umrumda degil yerine başkasını alsınlar.Bu takımın 2 aydır dos eksiği var kimsenin umrunda değil hala falcao konuşuyoruz şimdi de perşembe cumaya ertelendi.Oğuz tamam birader, sakin ol
Haklısın maalesefBitti veya bitmedi falcao gram umrumda degil yerine başkasını alsınlar.Bu takımın 2 aydır dos eksiği var kimsenin umrunda değil hala falcao konuşuyoruz şimdi de perşembe cumaya ertelendi.
Biz yine o güne kadar falcao konuşacağız sonra transferin bitmesi için 2 hafta kalmış olacak panik işleri baslar
Mensaha 2+8 milyonluk sozlesme gibi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao ailesiyle beraber İstanbul'a gelecek az sabır...davulla zurnayla fransaya git yalnız dön valla ben iyi bi show yapar demiştim böyle gittiğine göre birde falcao ile foto çekilip.
Ufff ne biliyim anlam veremedim
2. başkan bi yere gidiyorsa yanlış dönmez. Yanlız dönecekse de gidişini davulla zurnayla yapmaz. Bak gelişini kimse duymadı demek ki gidişleri de sessiz yapabilirdi.
Belki gelecek 2 gün sonra falcao ama ne biliyim daha havalı olurdu gs 2. baskanı sonucta
Altay'dan 3 yediler bu haftasonu. İlk 5 maç toparlanamaz kadroları sıfırdan kuruldu.
oyledır belkı de ama 2. baskan gıdıyorsa onunla bırlıkte donmesı cok havalı olurdu bı guven gelırdı herkese. Yoksa gelebılır tabıkı. Keske hıc foto sızmasaydı ve gıdısı davulla zurnayla olmasaydı. Bak dönusu cok sessız oldu kımse farkında degılFalcao ailesiyle beraber İstanbul'a gelecek az sabır...
Cok kolay gol yiyoruz umarim rahat yenerizAltay'dan 3 yediler bu haftasonu. İlk 5 maç toparlanamaz kadroları sıfırdan kuruldu.
bütün takımlar transferleri tamamladı bi biz geride kaldık sanki. falcao işinden sonra bi tek önlibero kalıyor. yangınlık bi durum yok ortada. bazılarınız ortalığı yangına vermek için fırsat kolluyor gibisiniz olumlu haberler varken ortada yoksunuz en ufak sallamasyon bi haberde çıldırıyorsunuz.Dos yok takımda çıkın biraz da bunun için polyannacilik yapın 4 gün sonra deplasmandayiz
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslında bunun sebebi olumlu haberler sonrasında gelişmelerin yaşanmaması, 1 ay önce Falcao ile anlaşıldı Monaco ile anlaşılması gerekiyordu durum, şuan farklı bi şey var mi?bütün takımlar transferleri tamamladı bi biz geride kaldık sanki. falcao işinden sonra bi tek önlibero kalıyor. yangınlık bi durum yok ortada. bazılarınız ortalığı yangına vermek için fırsat kolluyor gibisiniz olumlu haberler varken ortada yoksunuz en ufak sallamasyon bi haberde çıldırıyorsunuz.